kanaarinji ([info]kanaarinji) rakstīja,
@ 2010-09-26 17:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dieniņas.
šodien atkal ir viena no tām dienām, kad tu, aizejot līdz kādam pavisam netālam punktam, esi slapjš no ausīm līdz papēžiem. mana seja pludo, tā vien šķiet, ka pēc šitādām svīšanām mums būtu jābūt kā skeletiem. Tas vēl nav manāms. Bet tiešām. Ļoti karsts. laikam tādēļ arī pludmales ir pārbāztas.
Par pludmalēm runājot - ja es pirmīt teicu, ka ir lieli viļņi, tad es kļūdījos. vakar bija LIELI viļņi. Kaspars tur ņēmās kā traks, lieki piebilst - pazaudēja arī otru matu gumiju. Bet nu jā. Interesanti ir tā - cilvēki nevis peldas, bet visi ir pavērsuši sejiņas uz okeānu un aizturētām elpām un sajūsmas kliedzieniem gaida milzu vilni, kas tos izmētā kur nu kuro, sit pret zemi un berzē pret smiltīm, visam bōnusā piegāžot pilnas bikses ar melnām smiltīm. jautri. Šodien arī es izmēģināju viļņu burvību, lai arī man visu laiku liekas, ka gar manām kājām kaut kas peld, un pludmales ūdens ir briesmīgi netīrs, bija diezgan jautri, jo mēs iemanījāmies pārlēkt viļņiem, kad tie vēl nav "salūzuši" kā saka Kaspars. Drīz atkal apgaita, kad varēs sākt elpot.

Bet pats galvenais, kas man bija jāpastāsta tagad ir par hierarhijām, kādas ir šeit - salās. Šķiet, ka katrai rasei, nācijai, cilvēka sejas tipam ir sava nozīme un vieta sabiedrībā. Mēs esam novērojuši, ka šeit:
melnādainie pilda Latvijas čigānu darbu - pārdod saulesbrilles, ķēdītes, rotiņas un pulksteņus.
melnādainās sievietes - sēž uz katra stūra un piedāvā sapīt matus bizītēs, bet tiešām - visur un vienmēr. Lai arī tu ietu pa to ielu katru dienu vairākas reizes un katru reizi viņām teiktu nē, viņas katru reizi atkal tevi uzrunā par dārgumiņu un cenšas piekļūt taviem matiem. Tā jau viņas tās bizītes pin lieliski, bet nu šobrīd tas laikam nav tas, ko mums kārojas.
cilvēciņi ar garām acīm - cenšas pierunāt cilvēkus uz masāžu pludmalē un pa retam kādu arī pamasē, ļoti ātri runā un iztīra miskastes.
indieši - uzskata, ka visi baltie ir atpalikuši, tādēļ strādā apšaubāmas kvalitātes tehnikas veikalos, pārdodot nobružātus mp3 un dažādas citas štellītes, kā arī mīļi paskaidrojot dumajam baltajam, ka tumbiņas ir tāda lietiņa, ko var piespraust pie datora un tās tad skan. :) labi gan, ka paskaidroja, nebūtu vēl sapratuši.
Angļi - liela daļa šeit ir tikai tūristu statusā (un šeit britu tūristu ir TIEŠĀM daudz), viņiem ir daudz naudas, viņi visu laiku ēd un DAUDZ dzer, piemēslo apkārtni un visu laiku bļaustās. Taču ir arī viena daļa, kas šeit piestrādā vai arī ir atvēruši savus britu krodziņus. :) Viņiem veicas, jo tie, kas šeit ierodas tikai kā tūristi un daudz dzer, tur nodrošina pieprasījumu.
Vācieši, krievi un citi - tūristi. Tikai un vienīgi.

Jāpiebilst arī, ka tiem, kam ir liela kāre pēc tetovējumiem, šeit būtu ļoti laimīgi, jo šeit uz katra stūra ir atrodams tetovēšanas salōns. Ir tādi, kuros tevi cenšas ievilināt, ir tādi, kuri paslēpušies zem citu lielajām izkārtnēm kūtri gaida klientus. Bet katrā ziņā - DAUDZ UN DIKTI.

šovakar atkal sola lietu. Tā es izpētīju pie info biroja pielīmētajā laika prognozē.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?