kanaarinji ([info]kanaarinji) rakstīja,
@ 2010-09-24 13:36:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vakar neviena ieraksta. tas tādēļ, ka bija rosīga diena. un beidzot atkal saulaina. :) un karsta. Nekādu panākumu vēl nav, bet mēs nenolaižam degunus, jo vēl ir plašas iespēju āres priekšā. centīsimies.
Šodien ilgi nogulēju, jo vakar biju pārgurusi un 3os naktī kaimiņi atkal parādīja savu "jauko" dabu. Ievēlās pie sevis, tur bija kaut kādi dīvaini trokšņi, kaut kas klapējās, skaļas sarunas, meiteņu smiekli [meitenes dzīvo vēl vienu dzīvoklīti uz priekšu] un tā tālāk. Nav jau pārsteigums, ka mēs pamodāmies un nevarējām aizmigt. Kaspars sita pat pa sienu, jo tas nebija izturams. Kādu stundu. tad norima.
šobrīd visapkārt ir klusums, kaimiņi laikam krāc. Es dzeru kafiju, bet Kaspars vēl vāļājas gultā. Snauduļo.
Vakar mēs sapratām - uzzinājām - pārliecinājāmies, ka vietās, kur mums jāmeklē iespējas, jādodas uz vakarpusi, jo vakar visur, kur mēs gājām, teica, ka atbildīgais nāks tikai vēlāk. tāda viņiem te tā dienvidnieku vakara/nakts dzīve.
Ir tā dīvaini - man ik pa laikam aizmirastas, ka šeit ir kalni, un, kad es uz to pusi paskatos, man šķiet, ka tie ir milzu lietus mākoņi. Bet nē. Šeit jau nav tā, ka jāskatās ir pie taisnā horizonta kā Latvijā. šeit ir jāskatās virs okeāna vai kalniem, tādas, lūk, lietiņas. : )


Lai jums jauka diena.
Mēs ceram, ka mums būs ražīga.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?