Klidzinātāja ([info]kamasutra) rakstīja,
@ 2009-11-16 20:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Dun Dun

Grabower Kusse
Vai Maiklā Džeksonā ir kaut kas reliģisks? Nopietni. Man jāvada seminārs par šo tēmu un nav ne jausmas ko tur varētu stāstīt. Es nedomāju katoliskos stereotipus par maziem zēniem vai kādas citas ironijas, kā piem., viņa transformāciju no melnā uz balto, kas, protams, ir Brīnums, bet gan nopietnas lietas. Mans Reliģijas un Mūzikas profesors ir Džeksona fans.

Vakar ēdu marcipāna torti un veģetāro kebabu. Pirmā (kūka) ir viscaur vāciska, garšīga un salda. Kebabs, viscaur turku. Lai gan, turki man netīk, no pārtikas viņi šo to saprot. Viss viņiem ir garšīgs. Kā tas nākas?



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kants
2009-11-16 22:25 (saite)
es domāt, par Marcipāna Tortes pieminēšanu vien tu degsi Ugunīs.
Savukārt Džeksons ir reliģisks atkarībā no reliģijas pētniecības perspektīvas, tur droši vien varētu palīdzēt teksts e-pastā.
vai fani viņu dievina? vai vinš pēc nāves atgriežās This is it filmas formā? vai viņs radīja pasauli (savu to villu ar atrakciju parku, kā nu to sauca)? vai viņš ieņem nozīmīgu vietu cilvēku dzīvē? vai viņa produktu patēŗēšana ir starpība, vai viņš ir dzīvs vai miris? vai viņu pielūdz? vai vina dzīvesstāsts ir brīnumu pilns mīts par ciešanām, pārtapšanu un nebijušu slavu.
vēl - iespējams, derīga ir pieeja džeksons kā Ikona. kas kopīgs popkultūras ikonai ar ikonu baznīcā?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?