Klidzinātāja ([info]kamasutra) rakstīja,
@ 2008-09-22 14:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laiciņš - superīgs
Mani atkal nomoka doma, ka esmu Nāvīgi slima. Jau nedēļu mans kakls ir kaut kādā nelabā stāvoklī, tas sūrst, nevis sāp, es nešķiros no šalles un samazinu cigarešu devu. Vakaros ir visgrūtāk, tad es pa īstam esmu sabijusies no iespējamās Nāvīgās kaites un iedomājos, ka labākajā gadījumā palikšu mēma un nepalaimošu pasauli ar savu kolosālo balsi un gudrību. Un kaklā man būs caurums. Man reiz bija superīgs onkulis ar caurumu kaklā, bet es negribu būt tāda. Kā mani skūpstīs, ja manī būs nepārtraukt caurvējšs? Tas nemaz nav smieklīgi.
Šodien uzinstalēju jauno Gūgles pārlūkprogrammu, izskatās, pagaidām, tā neko, bremzē mazāk kā Opera.
Bet laiciņs šodien ir prīmā. Man pēc kādas stundas jādodas uz lekciju un būtu jāgatavojas rītdienai, bet es laiski prātoju par dažādām lietām un uzjautrinos par muļķībām.
Viena lieta mani ieinteresēju. Jozefs man izstāstīja interesantu stāstu. Viņas paziņa, friziere, nopirka žurnālu Popkorns, ko nolikt frizētavā, lai tiem kas gaida, būtu īsāks laiks. Tad nu lūk, šī nevainīgā akta rezultātā izcēlās neliels skandāliņš. Šajā žurnāla numurā esot bijusi pamācība puišiem, kā "mīlēties" savā starpā, nesavainojot dibenus. Pēc Jozefa teiktā, pamācība esot bijusi diezgan detalizēta, ar bildītēm. Mani ieinteresēja - Vai tiešām pusaudžu žurnālā Popkorns bija tāda pamācība? Cik zinu, tur ir bijušas arī orālā seksa pamācības, tāpēc, apgalvojums, ka tas tā ir bijis, varētu būt patiess. Kāpēc mani tas tā pārsteidz? Mani, Marta Zīlītes paaudzi? Tāpēc, ka tas ir jaiemācās pašiem, bez manuāļa. Jokoju.
Lūk - man Gribas ticēt Tīrajam pasaudžos. Var jau būt, ka Emobērnu klātpieliktajā uzdevumu un īpašību sarakstā ir pielikta arī sadaļa par seksualitāti bez dzimuma ierobežojumiem, taču, manuprāt - Emō vairs nav modē. Bez tam, man tiešām gribas domāt, ka pusaudžiem nav seksa, lai gan apzinos, ka tas ir naivums manos gados, un, ka gan ir pat rafinēti pusaugu seksuālisti (nē, nav, tomēr, es palieku pie sava). Homoseksualitētes aspektu vispār negribu skart. Manā iedomu pasaulē bērni (vismaz līdz 14 gadu vecumam) rotaļājās un liegi iemīlās, nevis fukājās kā uzvilktas mašīnītes.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]sonjka
2008-09-22 15:53 (saite)
hā, hā, atradu:)

(Atbildēt uz šo)


[info]kants
2008-09-22 16:36 (saite)
un tad es tev prasīšu - kamasutra, pasaki Luke I am you father :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kamasutra
2008-09-22 16:39 (saite)
Nosmējos. Bet tie ir smiekli caur asarām un bažām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?