this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2021-11-23 18:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:mazliet saguris
Mūzika:Tricky - Girls
Entry tags:plants

augu ziņās varu pastāstīt, ka mans šī gada paša sākuma investment (zem 200 czk) ieviest no bodes sev Saxifraga Stolonifera ir izvērties tāds samērā ar negaidītu outcome.
redzīet, Saxifraga ir samērā invasive un ļ, ļ izteikti vairojas ar so called, runners. staipās uz visām pusēm un ievieš new versions of self visur, kur vien var, un cik vien var.

oriģinālais augs šobrīd ir pilnībā aizpildījis 25x25x25 kantainu podu uz balkona. es pat nemēģināšu minēt, cik tur patiesībā to augu tajā podā by now.

viens no auga bērniņiem ir vasarā izvizinājies podiņā tramvajā, pasēdējis divos barčikos un aizvizinājies ar vlaku pie Rollija.
VZ uz balkona arī uz uhti aug viens cits bērniņš, kuru šobrīd tiešām vajadzētu saukt par proper izmēra augu tak jau.
kaut kādus pāris bērniņus es esmu nejauši nokillojusi, iespējams, ka nupat jau varētu būt kādi 3-4 nomiruši.
vienu es aizpastoju zajai uz Dečīnu apmaiņā pret Dark Lord (par kura likteni mēs laikam uzzināsim tikai pavasarī, jo šis tranzītā cieta).
vienu es tikko iemainīju citai zajai apmaiņā pret tradescantia pallida stādu. atbraucot mājās secināju, ka zaja man iedevusi arī trīs tiny bērniņus no kalanchoe daigremontiana.

iekšā uz palodzes šobrīd aug vēl.. divi podiņi ar Saxifragām.
vienu es gribu paturēt, bet nedot tik dahuja vietas kā pirmajam, lai tomēr sarūmējas bik sakarīgāk, joprojām palozdes izmēra augā.
viens (kurš tehniski bija divi, bet tagad jau uzražojis trešo sev tur blakus tajā pašā podā) uz palodzes dara atkopšanos pēc being a bit neglected on the balcony un viņa liktenis arī visticamāk būs iemainīt pret kādu citu augu eventually.

un vēl man uz balkona vienā citā (lielā) podā arī ir.. vismaz divas citas Saxifragas, par kuru likteni es šobrīd neņemos spriest nekādā veidā.

tāds, lūk, ap 7 eur investment augārijā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?