this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2021-06-14 18:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:spaced out :)
Mūzika:Květy - Dokud běžíš

jā nu. sezona atklāta. protamska, ballītes orgkomiteja uzsāk to labākajās bravery tradīcijās. netrenētiem organismiem iedot 28 km hike un 215 m elevation gain. jo nu. kāpēc ne :D I mean, how hard can it be. :D

hello sezonai, kad sestdienās modinātājs ir uz agrāku nekā darbadienās! bet nu, visi piecēlās laicīgi, iztaisījās kaut kā, saspļāva testos, nofotkāja rezultātus un devās uz tramvaju, lai dotos uz vlak no Praha Masarykovo n. protams, ka šis vlak kavējas tā, ka pārsēšanas Mladá Boleslav ir nokavēta. bet nu, par laimi nākamais vlak tomēr gaidīja uz šito kavētāju. phew :D pēc nebeidzamām divarpus stundām tomēr izlaiž ārās miestā Sobotka (yes, it means exactly what you think it means) un dod iet iet jau beidzot. un nu, protams, ka ballītes orgkomiteja ņem un aiziet tieši pretējā virzienā pirmajos divos pagriezienos :D vismaz tas izdarīts jau pašā sākumā un var iet iet norm tālāk.

sākumā visi paietas pa kalnu uz leju pa ielu un tā. un tad nogriežas uz takas jau. ies mežā, vai? a tur.. prikiņ!, pilns ar varying levels of drunk Czech tourists. the fuck is that about :D un protams, protams viņi visi pārvietojas lēnāk par rupucīti vai a slug. un protams, protams, ka taka ir tik šaura, ka reti ir iespēja viņus apiet. un tad vēl kaut kādi ar bērniem ratos uz takas, kur sabiruši zari normālā slānī un difficulty tā, ka gribas novēlēt good luck tikt tur pāri. nē nu, paši tur I guess uzprasījāmies - iet pa vietējo ieleju gar vietējo pili, kur cēla kaut kādas teltis. gan jau Svinēs kaut ko. mēs jutām svētku sajūtu par to, ka varējām iet prom! :D kaut ko tur vēl kaut kādi ļauži un tā, bet kaut kādā brīdī trase mūs veda uz strauta / upītes otru pusi mežā. paklausīgi aizgājām tur, nevis tajā pašā virzienā, bet sekjūri pa lauku. un VZ sākumā tur aktīvi nopriecājās, ka šī ir labāka taka, jo te vismaz nav cilvēku! piezīmēju, ka mani aktīvi nopriecāties attur aizdomas, ka it's for a reason :D aizejot līdz pāri upītei pārmestam baļķim kā tiltiņam, sanāk nočekot, kur īsti mūsu trase iet. it kā varētu te lavierēt pāri un iet pa lauku, vai paiet vēl bik tālāk pa sarkano trasi šajā pusē un vēlāk iet pāri kaut kur citur. nē nu. miniet trīsreiz, ko mēs izvēlējāmies, vane. jobani optimisti..



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?