this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2021-02-17 13:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:jāsaņemas aiziet pēc skrostu tušas pakas

šodienas topikā - es gribu pīpēt.

man kopš vakardienas apmēram 12 dienā (so, šobrīd, kad es rakstu, sanāk diez gan tuvu pie 24 h back) ir par vienu zobu mazāk. **ielej puskaroti zupas mutē** tas nozīmē, ka es dažas dienas nedrīkstu dzert alkoholiskos dzērienus un smēķēt. smēķēt jebko. es zinu, ka smēķēt mūsdienās civilizētā sabiedrībā ir fuj un ew un tā dara tikai nekulturāli un neizglītoti cilvēki. also fuj. bet man ir pohuj. man patīk smēķēt un tas ir my fave vice in this misery called life. pāris dienu nedzeršanas session man nav nekas pārāk pārsteidzošs, man tomēr ir 4 tetovējumi. es kursā un man ir efektīvas coping techniques :D bet nu šim nepīpēšanas notikumam nācās sagatavoties morāli, fiziski un praktiski.

tā kā es zinu, ka man nāksies nepīpēt pāris dienas, es, visa tāda validated by VZ, sapirkos mīkstus našķus / ēdienus. ko konstanti patērēt. jo nu, kaut kā šis laiks ir jāizcieš.
aizgāju uz paikas bodi un sapratu vienu tādu interesantu lietu. tā kā es esmu kursā un gatava tam, ka es nepārtraukti rīšu pāris dienas, es varu normāli un apzināti izvēlēties, ko tieši norīties. un tā es gāju pa bodi un visa lepni krāmēju grozā dažādu ēdienu grupu mīkstākās verijas. es centos tā, lai man tur būtu pēc iespējas dažādāki produkti. sākot ar vīnogām, turpinot ar avocado, mīksto sieru, aplejamām zupām, vārītām bietēm, kartfeļu salātu un kārtainās mīklas siera našķiem un vēl visu ko pēc iespējas dažādāku.
nolēmu vispār pilnīgi vispār atmest savu eating disorder for this time, jo konkrēti ciešanu šobrīd pietiek pārpārēm anyway.

so far kakbe strādā, jo 1) apziņa, ka uzņemu organismam dažas tur noderīgas vielas, kuras ikdienas ED dzīvē sanāk mazāk nekā vajadzētu, 2) visi zina, ka tas ir Ļ Islaicīgi.
protams, varu tikai nopriecāties par efektivitāti tam visam. tas, kas mani mazliet raizē ir tas, kad varēšu atsākt normāli pīpēt. ar kādu tieši jaudu visas manas ēdiena problemātikas atgriezīsies.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?