this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2021-01-23 16:12:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:da fucik knows
Mūzika:Jehnny Beth - How Could You - ILDES

reizēm liekas, ka katrs gads sākas ar drausmīgu un nekad nebeidzamu janvāri tikai tāpēc, lai jebkas, kas notiktu tālāk (ja tas janvāris kaut kad beidzas tomēr, jo katru gadu māc šaubas par), neliktos vairs _tik_ drastiski slikti. bet varbūt tā liekas tikai, kamēr velc cauri tam jobanam janvārim, neticēdams vairs, ka tas jebkad, jebkad beigsies.

also, nu. kopš kādas pāris dienas atpakaļ, Mega Korporācija beidzot samaksājusi visu, ko bija uzkrājusi man parādā kopš oktobra. tik daudz par stabiliem, regulāriem un paredzamiem ienākumiem, kad esi permanent employee.

bet vispār izteikti rekomendēju audzēt mājās iekšā kokus. izrādās, ka koki tiešām uzlabo dzīvi. manējais ir ķirsis, variācija Stella, kuri neaug garāki par 1.5 - 2 m jebkādos apstākļos un ir self-pollinating. šādas vairācijas ir ļoti daudziem augļu / ogu kokiem. šis te dzīvo laikam tikai nedēļu, bet es esmu izteikti apm ar to, ka šis ir. tikai jūzerneimu nesanāk izdomāt viņam.

ā un. ja kādam ir padomiņi, kā atkopt kurjera (vai izsūtītāja) pārmērcētu Peperomia (Obtusifolia, ja sīkāk), kurai tas slapjums un salipums noteikti nenāca par labu, es visa gatava izlasīt! (gūglē jau palasījos, bet who knows, kādi jums te padomiņi nāk prātā)



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?