this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2020-07-24 15:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
darbā viss besī, nolēmu uzrakstīt kaut ko noskaņojuma uzlabošanai. tātad, kur es tur paliku par pagājušo weekendu?

vispār tur gar upi diez gan ātri nonācām kaut kādā nesaprotamā pie-upes vasarnīcu apdzīvotā vietā. visādi dīvaini ļauži, bet vismaz sakarīgs ceļa segums iestājas diez gan drīz. lai gan, tas migājas. ir tīri jauki iet, omulīgi. ik pa brīdim taka, ik pa brīdim iela, bet viss tā mierīgi. nav pārāk karsti, ir pietiekami daudz meža, ir ko elpot. ejam. pa ceļam kaut kāda nesaprotama hipsternīca, noskatījāmies, ka tur dod aperol spritz. un es aizdomājos par to, ka, cik es saprotu, tad īsti hipsteri jau sen movojuši on prom no aperol spritz. VZ gan piezīmē, ka mēs esam vasarnīcu rajonā nekurienē, gan jau tur visi vēl oldschoolīgi.

ejam tagad jau iekšā vairāk pilsētā, bet joprojām gar upi. ir tīri jauki. Škrovád ir kaut kas dīvains, bet nav slikti. nav īsti pilsētas annoyance. bet tagad nonākam jau Slatiňany un tur ir tāda lēmuma pieņemšanas vieta. oriģinālā plānā A doma bija, ka te griežas nost un iet mežā, kāpt a steep hill, kas saucas kaķīšu kalns un tur vēl visādi kaķīšbrīnumi. bet man joprojām tā stulbā injury nav līdz galam atkopta. domājam tagad, ka it kā gribas, bet baigi neracionāli būtu to trash the ankle again. ar nelielu rūgtumiņu pret organismu, nolemjam tomēr turpināt iet gar upi.

mūs, protams, vienalga uzdzen kalnā gar kaut kādu jobanu vecu mā. laikam esot pils bijusi. whatever. neko, pastaigājam visādi gar upi. it kā pilsēta, bet nav tāda totāli annoyance. ir tīri omulīgi. un atcerieties, viņi solīja, ka piecos līs? pienāca pieci, mēs uz veloceļa pie upes, apkārt pļavas un nekuriene. un sāk nenormāli gāzt lietus. tā konkrēti pouring down. sākumā it kā zem kokiem nav tik traki, bet nu that doesn't last. pavisam drīz esam konkrēti izmirkuši. līdz paliktuvei vēl daži km.

nē nu, kaut kad jau tas lietus aprima, vēl pirms sasniedzām paliktuvi. kur, starp citu nokļūt bija tricky. tur bija jāložņā pa kaut kādiem krūmiem un aizmugures alleys, jākāpj ļoti dīvainos kalnos. un visādi jānavigē dīvaina Chrudím pilsētas nomale. bija diez gan uzjautrinoši, ja tikai nebūtu viss slapjš un auksts.

paliktuve toties manī izraisīja totālu sajūsmu savā efficiency. ļ apm. šitās bezkontaktu check in / check out vietas man ļ, ļ patīk. bet tur nez kādā sakarā bija baigi silti. neko, dušas un tā, ies meklēt barčikus. ar saukli, ka abi apvainosimies, ka būs jākāpj kaut kur lejā.

ne tikai vecpilsēta bija lejā no turienes, kur paliktuve, bet...

karoč, apstaigājām kaut kādus barčikus. tam nav āras, tur neomulīgi izskatās, Bernardnīca ir overpriced pat pēc Prāgas centru prices. Funny bar liekas dīvains, too weird. un atrodam kaut kādu ielu, kur it kā ir barčiki ar dārziem. un kaut kā nevar saprast, kā tajos dārzos tikt. apejam apkārt un nonākam pie... Lielajām Trepēm.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?