this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2020-06-06 13:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ārpus iešanas iet, manā dzīvē eksistē darbs. esmu pārslēgusi līgumu, lai strādātu pa tiešo pie Mega Korp, kas pagājušogad nopirka RF. nejautājiet, kāpēc, man teikšanas par to nebija. esmu pavadījusi mēnesi aizpildot dažādas formas, uzdodot dažādus jautājumus un izraisot visādus ahtungus, kā arī sūtot vienus un tos pašus dokumentus dažādiem cilvēkiem iekš Mega Korp. līgums sākās ar pirmdienu. vakar nejauši uzzināju, ka šī Mega Korp, protamska, piedalās lokālajā wtf, kas šeit ir ļ norm, ar meal vouchers. parunājoties ar lokālā Mega Korp ofisa administratori Kristinku, secināju, ka tagad strādāšu pagājušajā gadsimtā.

nav īsti skaidrs, kā apvienot strādāšanu pagājušajā gadsimtā ar dzīvi in current times, bet nu, kaut kā jau atrisinās.

bet vispār man brīžiem ir sameties dažādos līmeņos žēl Mega Korp HR darbinieku, kam bijis jādīlo ar manu situāciju. visi dokumenti, kas man bijuši jāparaksta, ir bijuši as vague and as generic as possible. so, man ir nācies visu laiku uzdot jautājumus par to, kas tur nav minēts. vienu nedēļu man likās, ka lietuviete no HR no rītiem pie kafijas iedzer šotu kā stiprāka, jo būs atkal un atkal jādīlo ar šiem jautājumiem, medījot pa pārējiem darbiniekiem atbildes uz. viņiem nācās arī uzģenerēt un visiem parakstīt dokumentu par to, to cover their legal arses, jo es strādāju no mājām full time. es sen nebiju lasījusi neko tik amusing. tas bija pure joy to lasīt.

bet lokālā Kristinka, ja. man liekas, ka viņai nekad nav bijis new joiner, kam par visu ir jautājumi un, kurš no pilnīgi visa cenšas atteikties. incl visiem kakbe bonusiem un tā. mūsu sarakstēs sāku just reizes, kad viņai jau zajebala, bet ir arī reizes, kad savācas un ir korporatīva, bet reizēm var just, ka drusku apņirgusies par.

bērni, ja jums piedāvā iet strādāt kādā mega korporācijā, bet jums nepatīk pildīt formas, just don't. ejiet stārtapos, tur nelaime, ka everything is taken personīgi by everyone, bet vismaz nav to formu. tur vismaz var darīt savu darbu nevis pildīt formas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?