this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2020-02-27 22:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
protams, ka svētdien, jo pūta un bija pretīgi, visi aizgāja pie Jiržika nevis uz Brāļiem un tas bija ļoti labs random lēmums. pārmaiņas pēc, pie Jiržika strādāja Jiržiks.
pa visiem tika saprasts, ka ir jāreģistrē oficiālais The Church of VZ, jo citādi visi tādi neoficiālajā un VZ papiš lots of cash.
mums ar VZ kļuva skaidrs, ka man ir jādibina Anti-Glitter biedrība un tur sākām domāt jau saukļus. let your inner self shine instead. vēl tur kaut kas. bet nu, it's work in progress, currently on hold.

vēl mēs iemēģinājām to Gallagher jautājumu. you nu, izdomāt teoriju, ka intervijās jāprasa "what is your personal limit on Gallaghers?"ir viens, bet nebija notestēts on real data. nu. nolēmām pamēģināt Jiržikbārā. pirmais response abiem test subjs bija apjukums. Jiržiks attapās pirmais un atbildēja pareizi. Vadīms beigās totāli derailed filozofēšanā par viņam zināmiem Gallagheriem, didn't answer. secinājumā sapratām, ka jautājums nav priekš social situations, bet will work in an interview.

bet vispār bija jestrs vakars, visi apm.

un vēl es gribēju vēl mazliet par zilo bāru pierakstīt, ja!

neatceros, kurā no vakariem tas bija, bet aizgājām uz zilo bāru un.. tur vienā brīdī aizgāja gandrīz visi orki un troļļi. un bāra zajai zajebala jukebox, ieslēdza teļiku un visi skatījāmies House MD čehiski. a ko? daudz labāk nekā jukebox shit.
toties blondā bārazaja, kad ir barčikapacients, ir daudz kļovāka, kad aizmigusi pie letes, nevis nomodā, avā ūberpjanuma stāvoklī.
un vienu citu vakaru viens no barčika mēbelēm, kuram pieder dahuja devaisi un viņš tos dažādās kombo ņem uz barčiku, sapjaņojās tā, ka novilka bikses barčika vidū, nesapratu kāpēc, bet tad uzvilka atpakaļ.
nīgras bāra zajas, kas eyerollo par pacientiem mūsu virzienā, ir jestri.
bet izēšanās ballīte, kas bija vakar, kad visi sanesa mega havčika kalnus, tas likās bik meh. ēdiens ir meh.

tāda, lūk, saviesīgā dzīve.

darbā tikmēr viss kā jau parasti - haoss, bezsakars, daudz randoma, mazliet jestru darbu un šodien nācās runāt ar DrN par user account perms. laikam izdabūju to, ko vajadzēja. nu redzēs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?