this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-12-29 15:30:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miegains un saguris
Mūzika:Curve - Missing Link

it kā gribētos teikt, ka satiku EB dīvainā savas dzīves brīdī. bet then again, kad manā dzīvē ir ne-dīvains brīdis?

jebkurā gadījumā, daži iepriekšējā postā izdarītie secinājumi bija vairāk nekā nepareizi.
EB ir lieliska zaja, tiešām. es nedēļas laikā esmu viņu satikusi trīs reizes. katru reizi tikšanās reizes kļuvušas arvien ilgākas. vakar zaja pat uz darbu neaizgāja, jo aizsēdējās te. šodien arī kaut ko ieminējās, ka varētu vēl attriekties. un es nesaprotu. jo no vienas puses gribas viņu te. ļoti. atkal. vispār. bet my brain needs some quiet time.

vakar vairākas reizes zajai teicu, ka "that's exactly my brain process! that is what I would have done about that thing!" un viņa it kā sprēgā un visa tāda uhti. bet tajā pašā laikā, viss ir omulīgi un vienkārši. vienkārši nosmējusies. VZ arī bija piekāpis, viņš arī viss tāds EB fans tagad. laikam pirmā mana šāda veida connection, kuru VZ totāli atbalsta un viss tāds statusā **saprot**. :D

vēl zaja pajautāja man čatā kaut kad te, vai es gribot iet uz deitu. pajautāju pretī, kur atšķirība starp tikšanos un deitu. zaja aizgāja padomāt, atnāca atpakaļ čatā un teica, ka the difference ir tajā, ka deitā ir upcoming danger of physical contact. noņirdzos un piekritu, ka varam upcoming danger situāciju :D

vienīgais downside ir tas, ka I am not a good person. and she deserves a good person. someone with a heartbeat nevis a strange mass of impulses and random facts. bet nu, pagaidām šitā. pagaidām viss ir jestri un es jūtos apmēram tā, ka viss ir nebeidzams okeāns un mans rational mind ir roka izstiepta ārā no okeāna, uz plaukstas rakstīts "halp!"

ak jā, izkoļījos TrakZ, jo ir tā, ka she should hear it from me first. viņai tak ar EB kopīgi draugi. TZ toties paziņoja, ka ir jealous un kaut ko satrakojās. bet laikam aprima beigās. bet nu, TZ ir T un that T is for a reason.

bet, kā jūs uzminējāt? man derētu pastrādāt tagad.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?