this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-11-23 16:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
karoč, ja nu kāds nezina, tad VR dzīvo Mexico City. un ir tāda lieliska angļu - čehu jaukuma mūziķe ar nosaukumu Emika, kura dzīvo Berlīnē tagad. un Emika bija aiztriekusies uz Mexico, spēlēt tur gigu, bet kaut kādā citā pilsētā, ja pareizi sapratu no VR, tad 4 stundu drive from Mexico City. bet pagājšnedēļas beigās Emika izziņoja, ka piektdien (tajā, kas vakar) spēlēs arī Mexico City vienu gigu. sabakstīju VR, kura te pazudusi no sakariem, ka viņai jāiet, jāiet, jāiet. ignore me all you want, bet ej uz Emiku, dude, ej, ej, ej. un zaja vakar savācās un aizgāja ar'!

es no VR saņēmu fotku no giga, viģiku no giga (My Heart Bleeds Melody brīdī). tas norm. VR visa sajūsmā un thanks for making me go. un mega fane būs un vīīīi! tiktāl viss norm. tad Emika rīkojusi signing afterwards un VR iestājusies rindā uz. tas arī norm. VR dabūjusi autogrāfu, nofotkājusies ar Emiku. arī norm. un tad! VR palūgusi Emikai VR telepurķī ierunāt balss ziņu kā sveicienu man!

un te nu es esmu, ir kaut kādi četri no rīta (te), un es klausos over un over tikko saņemtu 9 sec balss ziņu, kurā Emika saka: "She's Czech no? Ahoj, Kaķ, here's Emika, I'm in Mexico with your friends, čau, ahoj!"

ohujs ir neaprakstāms.
also, iedomājaties, kā tas bija pašai Emikai, ja? Emika aiztriecas visu ceļu uz nahuj Mexico, izsludina somewhat last minute gig Mexico City, tur atnāk meksikāņu zaja un palūdz balss ziņu priekš zajas Prāgās! bet nu, vismaz Emika zina, ka viņas Eiropas fani ir sasnieguši level up un vairo viņai fanus uz citiem kontinentiem :D

tāds vot vairot prieku pasaulē.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?