this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-11-20 13:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:kāpēc celtnieki sit priekšmetus atkal? kill.
Mūzika:Broken English Club - Pylon

lack of emotions does not make me feel better, I can't enjoy it, it kind of defeats the point. toties makes me more and more convinced that I am a monster.

citās ziņās, pirmdien kaut ko nananā pa SpB. runājām, kaut ko nosmējāmies. gan jau bija kādas labas, pierakstīšanas vērtas sarunas, bet manā atmiņā palicis kas cits.

raugi, ir SpB tāds vietējais gejs. nu, viens no. sauksim viņu par Blondo. viņam bija boyfriend, bet tas, ja pareizi saprotu, iekūlās nepatikšanās ar varas iestādēm un ar to laikam viss beidzās. kopš tā laika Blondais ik pa laikam atvelk kādu randiņu uz SpB. piezīmēšu, ka katru reizi citu. bieži vien randiņvaloda ir angļu.

(atkāpe, lai paskaidrotu, Blondajam ir ļoti griezīga balss, kuru es gribēdama nevaru nedzirdēt, tāpēc manas salīdzinoši involved zināšanas par tēmu. es ļoti labprāt nezinātu neko no šī, bet tā balss griežas smadzenēs un viss.)

pirmdien Blondajam bija randiņš ar kaut kādu importa čuvaku. Blondais diez gan sapļurkājās randiņa procesā. viņa randiņbiedrs vispār kļuva arvien garlaikotāks un garlaikotāks vakara gaitā. then again, es dzirdēju daļu no sarunām, tas _bija_ facepalm. anyways. Blondais tur norm sapļurkājās. un Gabinka izlēma, ka drīz jau taisīs ciet barčiku, ņehuj te visiem dirnēt, ejiet mā beidzot jau. pacienti bija tātad divi nekaitīgi čuvaki, es, VZ, ČKLST (ex-bārmenis iekš SpB, ja kāds neatceras manu činkstēšanu par to, cik besīgs viņš ir), laikam jau, ka jaunā ČKLST zaja, kaut kāds ČKLST kamrāds, Blondais, Blondā randiņbiedrs. Blondais pieprasīja, lai viņam tomēr lej vēl, ahujeļi dzīt mā? Gabinka negribēja. viņai apnika strīdēties ar Blondo un pasauca ČKLST kamrādu, kuru arī tak laikam sauc Tomāš, lai viņš tagad aizstāv pozīciju, viņa tikmēr rēķinās savu grāmatvedību tālāk.

konflikts eskalējās līdz tas kamrāds pagrūda Blondo. (vai Blondais pagrūda to kamrādu pirmais? es neredzēju, bet judging from the sounds, this is my version.) uuun nu. tad pieslēdzās arī ČKLST. tad tur vienā brīdī es pazaudēju jau pavedienu, kurš te kuru grūsta, bet visi krita gar zemi, virsū krēsliem, karoč troksnis, mayhem, that sort of a malarkey. Gabinka mēģināja tur jaukties pa vidu un izšķirt tos čuvakus. kaut kādā brīdī arī zaja tur sāka raut visus nost vienu no otra un visiem asarainā balsī nolūgties, lai jau rimstas beidzot. pēc kāda brīža, Blondais attapās, ka neviens viņam šobrīd nav uzbrucis, puspacēla rokas un aizgāja mā. ČKLST un kamrāds arī nomierinājās, apsēdās, turpināja malkot pivci.

un tad Blondā randiņdraudziņš paskatījās apkārt, saprata, ka visi viņu ir aizmirsuši jau sen, nopūtās, piecēlās no sēdvietas, uzvilka jaku un arī gāja prom. nez kāpēc liekas, ka arī šis nebūs Blondā jaunais boyfriends.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?