this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-05-09 18:50:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:gribas kaut kur aiziet
Mūzika:Tricky - Past Mistake

es jums vēl esmu parādā to salmiņu, gurķi un smiltis postu.

man visticamāk nāksies jūnijā doties uz Lielmiestu. pacientam tur 10 gadu jubileja, kas kakbe sakrīt ar 100th release. viņi izdomājuši, ka rīkos to pasākumu vienā no Lielmiesta vasaras beach bars. ja es pareizi saprotu, tad barčiks uz jumta izber smiltis, lej dzērienus kokosriekstos un visi jūtas līksmi un on the beach. es nezinu kā jums ar to ir, bet man brišana pa smiltīm jobanā Lielmiesta centrā, kur nav ne miņas no jūras vai okeāna, liekas nedaudz muļķīgi. also, ir aizdomas, ka gan jau būs jāpucējas un es jau tagad redzu kurpes pilnas ar smiltīm un izbakstītas acis ar kokteiļu saulsardziņiem.

ar VZ sēdējām SpB un es visādi centos izdomāt, nu ko lai izdara. un man radās ģeniālā doma, ka slepeni sākt bērt kolēģiem smiltis dzērienos. bet nu, sāku domāt par praktisko izpildīšanu. spannītis un lāpstiņa te nebūs īsti vietā. kaut ko padomāju par mēģenēm un tā, aizgāju uz tualeti un, kad atnācu atpakaļ, VZ sēdēja viss tāds ar lampiņu virs galvas, beaming with pride.

viņa ideja ir tāda. paņemt džintoniku ar gurķi un diviem salmiņiem. ar vienu no salmiņiem sadurt gurķi tā, ka salmiņam aizsprūst gals. sabērt tur smiltis, dzert pašai no otra un no pirmā pa kluso bērt kolēģiem smiltis dzērienos.
UPD.: smiltis dzērienos, lai norādītu uz barčika nekompetenci menedžēt bezjēdzīgas smiltis un vienlaicīgi baudāmus dzērienus. varētu atsist vēlmi cilvēkiem jebkad iet uz kaut ko tādu.

rodas, protams, visādi praktiskas dabas jautājumi. tāpēc ballītes orgkomiteja gaida, kad būs iespēja aiziet uz vienu pieupes pludmales barčiku, lai izveiktu dažādus eksperimentus. sounds like lots of fun. also, jāizveic arī eksperimenti under the influence stāvoklī.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?