this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2019-01-21 14:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:šodien sāp mugura
Mūzika:Peaches - Free Drink Ticket

tiešām kvalitatīvs weekends tomēr sanāca. it kā bija ahujennie plāni strādāt, bet tā vietā divas dienas pēc kārtas ir paiets iet. apciemoju EtF, tas bija tiešām lieliski. Jiržikbārā satiku Danišku un tas arī bija jestri. iepazinos proper ar vienu jaunēkli. vakar arī bija ļ jestra brīvdiena, kurā tika iesākts viss kas, bet nekas no tā nebija sevišķi produktīvs. es ļ apm.

bet vispār gribēju parunāt par muzikālo kolektīvu The Prodigy. for personal reasons es ļoti daudzus gadus nebiju viņus klausījusies. too many memories, too many associations. bet tad kaut kā VZ iespaidā, aizgāju noklausīties vienu viņu koncertierakstu Spoķikā. uzreiz ar sajūsmu kratīju pačku un to visu, fantastiski, where have you been all these years, tādas domas. un then it all started coming back. tagad man ir kaut kāda disonance par tēmu, ka ļ patīk albums, ļ gribas klausīties, bet tas nekā nenāk par labu pH līmenim.

pie tam, ja! sēdēju sestdien, kaut ko tur klausījos šo koncertieraksta albumiņu, centos nedomāt par asociācijām, līdz manu uzmanību pievērsa The Prodigy čuvaks, kurš man ausī iekliedza "Panda!" man protams, O_O. un čuvaks tik turpina, ka "I hear panda, but I see no rain.." O_O. bļaķ, tā mana smadzene ir visur (visur!) sākusi automātiski aizstāt vārdu "thunder" ar vārdu "panda".



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?