this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-12-26 14:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:jāiziet uzpīpēt, vai
Mūzika:neko nesaprotu, nezinu, ko gribu

dzīve jaunā valstī.

ja UK šī diena, saukta par Boxing Day (don't ask, just google, maybe tell me afterwards) ir vistrakākā shopping day visā jobanā gadā. visur ir milzu atlaides un visi ir konkrēti aptrakuši pēc vakardienas izēšanās un dzirkstošā jau pie brokastīm. true story.

kaut ko šodien pamodos un aizdomājos, tīri tā, ka brīva diena, darīt īsti nav ko (tīrīt mā vai mācīties čehiski negribas), varētu tiešām izmest pusi savas garderobes satura nahuj (nu labi, ne pusi, ceturtdaļu) un aizbraukt nopirkt kaut ko vietā. TrakZ man bija ieteikusi, ka esot baigi kļovais shopping centre šitajā te, nu Zličīnā. aizgāju sagūglēt, cik tur tālu no metro, to visu. atradu viņu websaitu. a tur rakstīts, ka šodien ciet.

vilšanās ir tik angliska, ka apsveru domu aiziet līdz vjetnamiešu bodei, nopirkt gurķi. tīri tāpēc, ka vismaz to es varu.

bet nu labi, vismaz nebija jāceļas fucking deviņos, lai brauktu bradāt pa sniegu kalnos, uz ko rumāņu zaja ar visu suni mani gandrīz pierunāja. bet pie teikuma, ka you just need waterproof boots and wear warm clothes, es attapos, ka man nepieder pilnīgi neviens clothing item, kas atbilstu kaut cik braukšanai bradāt pa sniegu kalnos.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?