this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-11-13 10:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miegs, protams, ka miegs nāk
Mūzika:ko lai uzliek?

šorīt pirms darba braucu satikt savu jauno čehvalodas skolotāju. biju domājusi, ka padzersim kafiju un patērzēsim. bet nē, viņa uzreiz ieleca man mācīt. neko, nopūtos, paņēmu kafiju un dzēru to, čehiski apspriežot sevi, ēdamlietas un citus cilvēkus. man patika, bet man tiešām patīk mācīties valodas. un skolotāja liekas forša. visi draugi. tikai, protams, pirms deviņiem no rīta, man ir ļ grūti safokusēties uz jebko. nākamreiz sarunājām pēcpusdienā. jo nu, dude, I can't do this.

toties atbraucu mājās, lai secinātu, ka mums visādi ahtungi darbos. visādi serveri nomiruši un tā, panika, haoss, viss pizģec. apsveru domu pagulēt, kamēr tur visu salabo.

vēl varu kaķīša updeitu pierakstīt. kaķītim tātad patīk gulēt skapja vidējā plauktā uz manām melnajām biksēm. vēl kaķītim, izrādās, patīk gulēt pie trauku žāvējamā uz virtuves virsmas. bet vispār, kaķītis nav pārāk izvēlīgs, kur atgulties, viss dzīvoklis viņas rīcībā. un vispār sāk jau mani sagaidīt mājās, izlienot no gultas apakšas, kur joprojām mīl uzturēties.

tiktāl par labo.
man vieniem kaimiņiem ir kaķis, kurš iet ārā. siro pa dārziem un balkoniem. un reizēm nāk uz mana balkona kacināt manu kaķīti. rūc, šņāc, metas stiklos. Dārta, protams, totālā panikā un histērijā. nopirku pūšamo smakinatoru, kas kaķiem it kā nepatīkot un viņi tur neejot. nu pagaidām it kā izdevies izvairīties no šīm situācijām. dabūju no VZ tīklu, uzlikšu priekšā balona apakšas caurumam. tikai man nav nekādu tools, tas tāds neliels kavēklis. bet it kā liekas risināms.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?