this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-07-30 10:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:miegains
Mūzika:nezinu, a ko lai paklausās?

piektdien tātad landed on the Neō sōfa ar fruit salad ķepā. sestdien bija jāceļas uz Praidu. un uhti, Praids bija to vērts. jo tiešām, taču Notts uzreiz tāda līksmāka vieta, tur queering. un tik daudz marching people, bet not too much. un ir tik, tik. uhti. ja mani kaut kas aizkustina, tad tas ir Praids. ļ nopriecājāmies tipinot tur. pie skatuves aizgājām vienā āra kafejnīcā uz vīnu un (man) brokastīm. paklausījāmies Britniju un sapratām, ka nupat jau jāiet kāpt kalnā.

pēc nelielas garderobes un apavu nomaiņas, aizgājām iet. uzkāpām kalnā, kurš viss bija noklāts ar dzeltenu un nokaltušu zāli. izskatās mazliet pēc tuksneša. also, spīd saule, karsē, līst lietus un pūš vējš. drusku disonanse iestājas. paskatījāmies skatus un aizgājām uz Test Match uz sidru. paši saprotiet, ka nav viegli būt kalna galā, kur cenšas notikt maksimāli daudz dažādu laikapstākļu vienlaicīgi. also, tur nedod sidru.

barčikā mēs, protams, sēdējām ārā zem nojumes. man ik pa laikam salija viena kāja, bet tas taču nekas. galvenais, ka sidrā nelija. it's illegal to water down the drinks at the pub, teica Neō.

vakarā toties aizgājām skatīt drag show. because, people, Sharon Needles! support acts bija laikam četras personas, katrai viena dziesma. visas no rajona. also, neviena no šīm personām nemācēja vārdus savai vienai dziesmai. bija skumji. toties Sharon Needles was class. oh my, tas tik bija. ja neskaita, ka knapi izsprukām no Purple Rain. bet bija grandiozi. viņa tiešām lieliski dziedāja. viņa smieklīgi stāstīja. it really was uhti! šovs saucās Celebrity Morgue. žēl, ka nav nevienas fotkas, bet tad, kad es redzēju, ka apsargi brutāli aizvelk prom vienu čuvaku par fotkāšanu, nolēmu neriskēt. ja jums ir iespēja, ejiet skatīties Sharon Needles, ejiet.

protams, there were a few issues. piemēram, tas čuvaks mums priekšā, ja. viņš bija totally oblivious of the fact that he's not alone in the audience. that kind of a bliss must be so great to live in. his life must be so simple and lovely. also, nu bija, jā, mazliet seksisma tajā visā šovā. bet nu, drag queens, eh. it's for the drama.

Health apps saka, ka sestdien nostaigāti 17.5 km.

svētdien toties pastrādāju, bijām Contemporary Art Museum paskatīties Ikea on drugs, tad Brewdog pub. un tad jau vilciens, mājas, lokālais barčiks, Džema ļ sliktā omā, mājas. un next thing I know, it's today and I don't know what to do with myself.

also, should I tell that other woman that my name is not what she thinks it is? will she ever really need to use it?



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?