this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-07-26 01:04:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:saguris un saguris ir saguris
Mūzika:teļiks, lai drusku nomierinātos

ļaudis, es gribu pastāstīt par šodienu.

vispirms es aizgulējos un aizdevos uz darbu un nokļuvu īsi pirms sava 10 am meeting. tur bija neliels ahtungs ar Mattie, kurš šķita totāli lonely viens pats mājās. tad parunājos ar Priekšnieku. tas likās it kā cerīgi. bet ej nu sazin, kas tur būs kad nonāks pie DrN. tad bija mokošas pāris stundas līdz pusdienu veggie pie and cider. un tad, kas šķita bezgalība, darbalaika otra puse ofisā. tas tiešām nebija patīkami un Garijs tur vēl kaut ko aizkavējās.

bet tad mēs ar Gariju aizgājām dzert. sarunājām, ka uz diviem drinkiem katrs un tad pa mājām. vispirms aizrunājāmies pa ceļam uz Monty's un piestājām kaut kādā āra vietā. tad Monty's. Garijs novērtēja, ka es zinu dive bars :D bet nu, tad aizgājām uz gejbāru uz pēdējo drinku. bet geju bārs bija pretī Prāgas barčikam. Garijs teica, ka jāiet tur uz vienu. tad es parādīju fotkas no Bridžbāra un vajadzēja uz Bridžbāru. bija kārtējais no maniem WTF moments in the toilet with other people. hehe. karoč, lieliski apdzirdīju Gariju. izrunājām gan darba sāpītes, gan Priekšnieka sāpītes, gan nākotnes, gan ceļojumus, gan open / non - mono / poly / RA relationships. izsūdzēju bēdas pēdējā laika šajā frontē. uzzināju visu ko interesantu par viņa love life. un par visu sasmējāmies. parunājām par politiku, par darbu. par visu. beigās pusdivpadsmitos beidzot Garijs teica, ka pjanijs un ies mā, kamēr vēl spējīgs aiziet. hehe.

esmu apm ņurd ar vakaru. nav jau tā, ka te _viss_ ir bēdu leja. tagad jau mājās un jūtos samērā omulīgi. tikai rīt atkal uz darbu jāceļas.

gaidu weekendu pie Neō, jo Neō ir īsts kačīts un būs jestri.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?