this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-05-12 12:19:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:nezinu
Mūzika:the sweet sound of klusums

pēdējās divas dienas ir bijušas ļ intense.

ceturtdien biju uz darba lielo Planning pasākumu. tas bija diez gan nogurdinoši un kaitinoši. un visas runas bija mazliet tādas kā up in the air. pēc tam ar visādiem cilvēkiem runājot, grozījām galvas un nopūtāmies. nu neko. free lunch. bet pēcpusdienā aizgāju ar deviem iedzert. gribēju iepazīties ar jaunajiem kolēģiem, bet tie nemaz neatnāca. nu, bet toties uztusēju pārmaiņas pēc ar visādiem kolēģiem, kas sabraukuši no citām zemēm. tas bija jestri. vakars tiešām izdevās beigās. bet nu noguru no socializēšanās tik, tik ļ. atrāpojot mājās vienkārši likās, ka es nekad nevienu human sound negribu dzirdēt.

vakar tāpēc aizdevos uz ofisu nevis uz Planning. jo fuck you that's why. neko, ofisā gandrīz neviena nebija, ja neskaita Ops un Envs. rīta meetings ievilkās uz pusotru stundu un tas bija pavisam mokoši. īpaši, jo es sēdēju blakus Priekšniekam un nevarēju bakstīt telepurķi.

toties pēcpusdienā atradām free beers in the fridge un tīri la pasēdējām. iemēģinājām AmpMe appu, jo tumbu bija savākuši uz Planning. AmpMe ir diez gan uzjautrinošs apps.
pēc tam aizbraucām ar Stīviju pie Garija ciemos. tas bija pavisam mīlīgi. dzērām gardas dziras, ēdām gardas picas, apsmējām viens otru, spēlējām Google Home quiz. iedzīvojāmies nicknames. tiešām lieliski. tik foršs vakars.

ak jā, Stīvijs vakar iesniedza savu notice. skumji.

šodien esmu apņēmusies ignorēt pasauli tur ārā. vajag nedaudz atjēgties. jo nu, tik daudz socializēties vispār ir samērā grūti.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?