this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-02-22 15:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:uzjautrināts
Mūzika:teļikā līķi

darbā beidzot grib atmest to hierarhijas titulu padarīšanu (Associate, Consultant, Vice President etc). Devi tagad būšot Developers / Senior Developers un tā. ja.

mums (Env team) esot jāizdomā pašiem savi tituli. Priekšnieks tā teica čatā. Stīvijs pieteicās uz Senior Cool Dude Supreme. Priekšnieks saberzēja rokas un teica, ka būs Head of Cool Dude Supreme. Garijs sanāk Senior Spice Girl Supreme (Scommy Spice). Patriks bez domāšanas saprata, ka viņš būs Octo Boy (jo tas izklausoties labāk nekā Kubernetes Kid). nu un es nopūtos un teicu, ka Crazy Cat Lady izklausās pēc manis.

un tagad man ir neliela problēmiņa. jo es daru pa druskai no visa kā. man nav tādas akmenī cirstas lomas, ko vienā / divos vārdos pastāstīt. un tas, starp citu, pēdējā laikā ļ patīk, jo tad es varu mētāties pa tāskiem un darīt relatīvi incantas lietas just because. bet tituls nozīmētu, ka I'm stuck with this now.

nemaz nerunājot par to, ka nepamet čujs, ka arī mūsu teamā notiks lomu un pienākumu pārmaiņas.

bet vismaz ar 3 nedēļas kavēto kaķu paikas sūtījuma problēmu tiku galā efektīvi un nesāpīgi. aizsūtīju viņiem ziņu, ka nav, bet gribas. un viņi uzreiz tādi hobana!, mēs nupat izsūtījām, rekur 5 paundu vaučeris nākamai reizei. šodien jau delivered.



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?