this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2018-01-07 14:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Garastāvoklis:pohiņa
Mūzika:Zrni

vakar skatamies pa logu ārā un tur spīd saule, tas viss. nospriežam, ka mājas otrā pusē gan jau orkāns. sāk kaut kāds bērns spiegt. es nīgri burkšķu, ka nu ņehuj. VZ saka, ka gan jau redz orkānu. orkānā, protams, visādi citi bērni un govs. jo kas tas par orkānu bez govs? VZ: jā, kaut kāds pūt un palaid vien! bet nu, tiek secināts, ka ir jāiet pie tā spiedzošā bērna un jāskaidro viņam orkāns. bet manas čehvalodas zināšanas ir tādas, kādas nu viņas ir. teicu, ka es varu iet un lepni teikt velmi dobře*. VZ tāds, ka jā, un tad pēc īsas, bet svarīgas pauzes piebilst česnek**. uzreiz bērnam viss būs skaidrs, visa situācijas nopietnība.

citās ziņās, protams, vakar divreiz gājām uz Jiržikkrogu, bet abas nācās nopūsties un pamest šo ideju. tur priekšā jau bija visi citi. bet nu, bijām viskautkur toties. pat zilajā bārā. tur vairs neļauj iekšā pīpēt. bet visādi lej nestundās.

also, lidostā noteikti ir dienesta kaķis, lai atšķirtu manu catnip no zaļumiem.

šodien kaut ko te pabakstīs un būs jau pie RL jāiet. jo nu. līksmības uzvaras gājiens un man rīt 3 meetingi pirmspusdienā viens pēc otra.

* very well
** ķiploks



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?