this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-12-04 18:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Archive - You Make Me Feel

Dāmas, jūs esat lieliskas. Uzskatu, ka izejamās bībeles godam aplaistītas ar nebeidzamiem daudzumiem džina. Kaut kā viss bija totāli dažādi, bet diez gan labi. Vakar gan drusku vienā brīdī pavilka tādā dīvainākā domu gājienā, bet whatever. Visur kur sabijām, gan galerijā (walked on some art. Nearly fell down), gan vintidž bodēs, gan pabos, gan bāros, gan boilerrūmā. Gan arī pidžamās! Noskatījāmies Die Hard, jo dažām no mums gribējās Kristmasīgu mūvi. Un Neo, tie tavi puikas ir totāli zeltīti gabaliņi. Tik fantastisks pāris un tik lieliski indivīdi. Nu, un man bija iespēja vairākas reizes "iziet no skapja", jo gulēju skapī uz matrača.

Toties paliekot viena te vilcienā ar savām domām par nākamo nedēļu, bet ar labu playlisti, vēlos sev atgādināt: kaķ, you don't *need* to feel that you have to fix what's not broken. Oh fuck. Anyway.

Par vilcienu runājot, nezinu, kas tam manam blakussēdētājam notika, bet viņš vispār diez gan uzkrītoši centās būt no manis pēc iespējas tālāk, līdz piecēlās, atrada sev citu vietu vilcienā, savāca savas mantiņas un demonstratīvi aizgāja prom. Kas man ļoti patika, jo vispār viņš man arī besīja.

P.S. Spotjika pleilisti tagad ir the new mix tape? :D

P.P.S. Man vajag vienu jūzerpikču ar baltvīnu un otru ar džinu. :D



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?