this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-10-21 22:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
gribu atradināties rakstīt par savu seriālu, kas ir tā mana.. haha.. mīlas dzīve. jo nu, izveicu nelielu saraksti, saņēmu papildus palagīsziņu, tad nupat pati tā par sevi iedomājos un palika drusku kauns. bet nu, kāda esmu, tāda esmu. it kā no cibas viegli noslēpt lietas, bet it kā - mana dienasgrāmatiņa, kas prātā, to rakstu.

bet man prātā ir arī citas lietas.

pēdējā laikā, kad cilvēki prasa, kā man iet, atbildu, ka daudz darba. nav jau melots, man vienmēr ir daudz darba. parasti vairāk nekā tam atvēlētā laika. bet nesūdzos, vispār labi būt aizņemtai darbā. un decembris solās būt labs, ne tikai ballīšu, bet arī tādu kā projektu ziņā. nogāju nupat uz virtuvi pēc vīna, iedomājos - darba daudz, varētu rīt pa dienu pastrādāt. tad atcerējos, ka rīt anyway jāstrādā, bet ne pie projektiem. rīt kārtējoreiz produkta apdeits. kas, protams, ir daudzsološāk, jo par to maksā papildus.

tad rīt pastrādāšu mērkaķa ātrumā un došos uz Brighton. tur AFP koncerts un pre gig meetups. Annija un citi ļauži. jā, kaķ, let's make new friends! tikai scary ir tas, ka man tur nav, kur pa nakti palikt. bet vilcieni solās iet arī vēl neilgi pēc pusnakts. protams, kad nonākšu atpakaļ Lielmiestā, vismaz daļu no mājceļa nāksies Ūberoties.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?