this is a ransom demand ([info]kakjux) rakstīja,
@ 2016-09-25 19:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man te ir stundu ilgs lidojums, pa kuru gribu uzrakstīt slavas dziesmas Nīderlandei un savam best friend.

Jo, tā jau bija. Tikšana turp gan bija nedaudz painful, bet ar nelielu kavēšanos tomēr nonācu galā. (Lutonu pārbūvē, draugi.) Devāmies uz Rotterdamu un viss bija priecīgi. Totāli teikšu, ka vispār viss weekends bija ļoti priecīgi. Biju waterbus un vispār pieredzēju kā ir, kad visā valstī ir vienota sabiedriskā transporta apmaksas sistēmiņa. Viss uz vienas kartiņas un visur droši ej un pīksti. Nu lūk, waterbus vispār ir diez gan interesanta štelle. Tikai nu, diez gan lēni, jāsaka. Bet nu, aizveda tas waterbus mūs uz Dordrecht un tur bija laba pastaiga. Viss kas interesants, aprikožu alus pauze un nebeidzamie baznīcu zvani. Atpakaļ gan mēs devāmies ar vilcienu, jo nu, jā.

Tad bija vēl daudz staigāšanas un visādu priecīgu sarunu un vispār visa kā. Un tad mēs aizdevāmies uz tādām divām lieliskām dzirdināšanas iestādēm. Vienā bija lielisks dīdžejs, kurš, protams, bija diez gan sūdīgs, bet dziesmas, kuras viņš lika, bija kolosālas. Un tad mēs totāli safanojāmies. Bet tad bija jāiet uz otru un jāklausās kanādiešu grupa. Šis experience bija vispār kaut kas uhtī. Ja neskaita to kaut kādu Nickelback wannabe ģitāristu, kurš patiesībā noteikti ir labs cilvēks. Nu, enīvei, pēc 2 aliem neizturējām un aizgājām atpakaļ pie dīdžeja. Mans lieliskais bestais friends visādi domāja kā tā labāk dīdžejam darīt zināmu, ka mums ļoti patīk diskotēka un, ka mēs vēlamies pasūtīt dziesmas. Mans ļoti vienkāršais risinājums tam bija - buy him a drink. Tas, protams, nostrādāja. Vispār jāsaka, ka mēs arīdzan kļuvām ļoti priecīgi un bija dejas, un es nobrāzu celi.

Es gribu teikt, ka mans labākais draugs ir lielisks cilvēks. Mīlu viņu bezgalīgi un uzskatu, ka viņa spontānais plāns vakardienai bija perfekts.

Šodien gan bija drusku grūtāk. Es, ē, noberzu faktiski visu ādu no saviem papēžiem un kliboju. Bet tas viss sūds un nieki. Jo totāli viss bija totāli fantastiski.

(Iesaku izvairīties no Lutonas lidostas. Te ir pizdjets. Gribu mājās pie kaķīšiem.)


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
( )Anonīms- ehh.. šitajam cibiņam netīk anonīmie, nesanāks.
Lietotājvārds:
Parole:
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?