Kakjis ([info]kakjis) rakstīja,
@ 2003-11-25 11:05:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
>>o.o<<
hehh, skatos, ka 14.novembrii esu teicis, ka besis rakstiit...
nekas jau nav mainiijies, dziive leenu garu sliid uz priekshu, taapat katru dienu palasos kas labs sakaams citiem journal useriem. Shii bija/ir ideaala vieta, kur katram pasham pameegjinaat vai vinjsh ir speejiigs uztureet blogu. LV interneta blogu lielaakaa neveiksme ir taa, ka cilveeka uzmaniiba nav noturiiga un arii ljoti labas lietas noveras tikai taapeec, ka cilveecinjam ir apnicis iesaaktais. Vai to sauc par rakstura stingriibu? Vai varbuut motivaacijas truukums?
Taadaa gadiijumaa visu cienju Laacz un coolynx. Ak jaa, un Benvenuto arii... :) slinkums mest linkus uz shiem LV interneta dizjviiriem, bet domaaju, ka vinju publisko virtuvi paarzina lielaakaa dalja no cilveecinjiem, kas sheit apgrozaas.
Man reiz girlfriend jautaaja ko tieshi es no riitiem internetaa daru. Tad arii godiigi pateicu (preciiza seciiba pat ieveerota):
www.delfi.lv www.ass.lv www.pods.lv lam.good.lv www.boot.lv gonor.eja.lv journal.bad.lv - illumine, racoon, laacz. Ir veel dazji linki, bet tie sakaraa ar neregulaaru upgrade arii tiek pataupiiti un apmekleeti apm reizi 2 nedeeljaas.
Vai shis viss kopaa ir maz vai daudz? Man shkjiet, ka pietiekoshi prieksh LV tirgus. Protams var jau gribeet veel un veel, bet kvantitaate, kaa zinaams, nogalina kvalitaati. Bet tik un taa zjeel ka mirst cietnis.lv un ar neregulaaru asinsspiedienu ir tikai.info un tamster.net lam.good.lv un boot.lv Protams vienai daljai no sho lapu owneriem naakas saskarties ar ikdienas dziives realitaati un saviem hobijiem vienkaarshi neatliek laika... ceru, ka taa, nevis vienkaarshi cilveecinjiem ir apnicis un vairs nav ko rakstiit.


(Lasīt komentārus) - (Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]icey
2003-11-26 21:36 (saite)
es te biju!

(C) YaY

:*

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

>>o.o<<
[info]kakjis
2003-11-27 09:25 (saite)
spams driiz tiks apkaroc ar likumu, beerninj... :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


(Lasīt komentārus) -

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?