Kakje ([info]kakje) rakstīja,
@ 2009-08-09 18:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Man sāp galva. Man nāk miegs. Esmu viena pati mājās līdz rītdienas vakaram. Vakar nopirku svārkus (divus gab!!!!! elle toč aizsals). Man ir riepa (uz vēdera) un vēl viena riepa (arī uz vēdera). Toties nav darba. Labprāt samainītu riepu esamību ar darba neesamību vietām. :DDDD Ak jā... un vēl tas kvalifikācijas darbs - kāpēc man ienāca prātā tik nepateicīga tēma!? :(


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]tante
2009-08-09 18:13 (saite)
man riepu vairs nav..:)) man ir tikai vēders..:)))

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakje
2009-08-09 18:20 (saite)
:))) nu, man ar vairs daudz no tā netrūkst...
Laikam jāaiziet uz veikalu pēc kkā garšīga...... :D

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]veejaslota
2009-08-09 18:20 (saite)
Man arī ir riepa, nē divas :(, un darba arī nav :(.
Vismaz vēl viens cilvēks jūtas tāpat.
Būs labi. :)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kakje
2009-08-09 18:21 (saite)
Būs divi darbi un nevienas riepas! ;) es zinu! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kangaroo
2009-08-09 18:45 (saite)
Sūdīgāk, ja darbs būs dafiga, bet riepas paliks... Katrā ziņā man kaut kā sāk nākt tādas atziņas, ka sūds ar visiem darbiem un naudu, bet veselība tomēr ir numur viens. T.i. labāk tikt galā ar riepu, bet darbs var pagaidīt (ja nav vidusceļa).

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakje
2009-08-09 18:55 (saite)
ai, šitā riepas būšana mani padara traku un slimu... :( pa šiem gadiem esmu sapratusi, ka, lai veiksmīgi tievētu, es drīkstu pārtikt tikai no dārzeņiem un sēnēm.... un es nevaru visu atlikušo mūžu pārtikt tikai no dārzeņiem un sēnēm...
tīri teorētiski, mani viņa netraucē. praktiski - arī nē... nu lab, drēbes vairāk jāpērk tās, kuras der, nevis tās, kuras patīk.... :)))

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kangaroo
2009-08-09 19:09 (saite)
Un kāpēc gan nevarētu pārtikt no dārzeņiem un sēnēm? Kur problēma?

Tīri vienas teorijas pārbaudei- Tev ir otrā asins grupa? Ja tā, tad arī jūras produkti Tev vēl derēs. Es zinu, ka Latvijā veģetāriešiem ir grūti dzīvot. Pirmkārt, problēma ir galvā. Es esmu sācis uzvarēt. Pagaidām gan rezultāti vēl nav ienākušies.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakje
2009-08-09 19:24 (saite)
ir otrā, ir .... un varētu - esmu tā dzīvojusi vairākus gadus, tajā brīdī bija viegli. Bet tad man sagribējās gaļu un es norāvos.. es varētu veiksmīgi pārtikt tikai no gaļas un piena produktiem, bet to atkal ņizjāāāāāāā..... zivis ir labi, zivis ir pieci ar plusu - bet es vienīgā viņas ēdu - bērns spļauj virsū no kura tur stāva un neēd. da i tie dārzeņi, kuri garšo - ir no nelietojamajiem, ā.. tikko apskatījos - arī sēnes nevar :DDDD
Un jā, problēma ir galvā. Man ļoti patīk garšīgi paēst (nebūt ne trekni, bet vienkārši garšīgi) un man ļoti patīk taisīt ēst..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kangaroo
2009-08-09 19:31 (saite)
Eh, kā atceros kāda Taizemē bija paradīze- rīsi, dārzeņi un jūras produkti. Un nekādi nafig ne kartupeļi ar gaļu. Maksimums- vistiņa. Bet par anormālo cūkgaļu un liellopu vari aizmirst. Nē, nu īpaši paprasot var arī tos dabūt, bet tā- vidusmēra ēstuvītē no gaļām tikai vista.

Jā, ar bērniem ir grūti. Man junioram izdotos pārdot ideju par šādu pārtiku, bet lielajiem abiem- bezcerīgi. Īpaši jau lielpuikam. Viņš mums visu Ķīnas braucienu pa makdonaldiem burgerkingiem dzīvoja un mums pašiem tā īsti pat neizdevās vietējo virtuvi nobaudīt. Tāpēc (un arī finansiālu apsvērumu dēļ) uz Taizemi bērnus līdzi neņēmām.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakje
2009-08-09 19:36 (saite)
es kartupeļus ar karbonādi nemaz neēdu! :) rīsu un vistas gaļas cilvēks esmu.... ;) (būs jābrauc uz Taizemi :DDDDD) tāpat arī visāds sīfūds iet labi pie sirds... vopščem - Latvija nav mana zeme :))
nu labi, es savējo varētu barot tikai ar plikiem vārītiem kartupeļiem un krējumu, viņa būtu pāāārlaimīga... BET.. viņai ir tā pati mana asinsgrupa... nevaru (negribu) es viņu barot ar nepareizām lietām...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?