Kakje ([info]kakje) rakstīja,
@ 2005-09-14 21:42:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
kaut kaa ne taa....
siikaa veel nav tikusi valjaa no ieprieksheejaam iesnaam, kad shodien, paarnaakot no aukles, atkal tempa 39 graadi... nu man tak taa mazaa murmulja ir liidz sirds dziljumam zheel!!! es saprotu, ka aarsteet vajag, nevis zheelot, un to jau arii daru... un it kaa tak nekas extreems netiek dariits... aaraa ejot sagjeerbta (nevis satuntuljota), pa iekshu arii dziivojaas ne briesmiigi plika, ne satuntuljota... caurveejsh nav, svaigs gaiss ir, sauliite ir, svaigi auglji/daarzenji ir, ash profilaktisko pretiesnu homeopaatiju dzeram... nu... kas veel... nu jaa, miiljota un samiiljota tiek ljoti, ljoti, uzmaniibas netruukst ne briidi...

tak varbuut tas taapeec ka pirmajaa gadaa nevienu pashu reizi netapa slimojusi? un tagad izslimo pagaajushaa gada "nepaspeeto" ?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]murse
2005-09-14 22:06 (saite)
a kā tu pati jūties? kā tu/vīriec frontē? bērns dažkārt mēdz izslimot spriedzi, kas valda mammītei iekšā, vai mammītes/tēta starpā. (Es tikai minu piemēru, iz pres. pieredzes, varbūt ka jums ir kas cits)

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]murse
2005-09-14 22:07 (saite)
(respektīvi - dažkārt bērni arī VIENKĀRŠI slimo, kā teiktu freids :D)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]inx
2005-09-14 23:01 (saite)
freids bija psihs. nevajag šamo ņemt par pilnu.

a bet slimošana - tak tagad nezinkādi vīrusi rudenī staigā apkārt. dažādi. vienu izslimo un otrs uzreiz klāt. un nekādi augļi un vitamīni nepalīdz.

pienāks ziema, vīrusi mitēsies :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kakje
2005-09-15 00:11 (saite)
par tiem viirusiem - mums tak pat iisti nav no kurienes shamos atnest... viirietis visu laiku bija atvaljinaajumaa, man darbaa cilveeki ar kuriem komuniceeju ~ 2, neviens no vinjiem nav slimojis...
terjajus v dogadkah...
nu ja.. a varbuut vienkaarshi - tagad paslimos un peec tam buus vesela :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kakje
2005-09-15 00:09 (saite)
tak arii tur viss ir ok... nav iemesla ne kripatinju suudzeeties... nu pat ne mazaakaa iemesla...
Blusa pa dienu ar mani dziivojaas, vakaraa, kameer es darbaa ar cheeteru (nu teeti taa kaa) ... ja agraak vinji kashkjeejaas un iisti nevareeja sadziivot, tad tagad - Miiljumi :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?