kaifinjsh ([info]kaifinjsh) rakstīja,
@ 2005-06-20 07:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
nea, tā tomēr nevar..
nevar nepateikt, ka jūtos tā diezgan dīvaini.. un tas viss tikai dēļ vakardienas parunāšanās ar parastu bikšaini, kurš tomēr ir biku (biku) neparasts [māsas friends..], kurš man atklāja šādas tādas lietas par cilvēkiem - viņš gulēs mierīgi, bet es nemaz nespēšu aizmigt un grozīšos, un gorīšos, un domāšu par viņa visu teikto.. vabūt nevajadzēja viņā klausīties? nea, no neklausīšanās ar' nekāda labuma nebūtu.. galu galā viņš man uz paplātes pasniedza dažus rīkošanās ieteikumus.. mož vajadzēs to pielietot, lai neieietos viss čupā?!?

kā tad tur ir - viss ir viena liela nejaušība vai arī, ja pats neko nedarīsi - nekas arī nebūs?!?


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]coda
2005-06-19 10:12 (saite)
hahaaa.. .es par šo esmu daudz domājusi..........
un bez rezultātiem. ticu pirmajam. bet nespēju ignorēt otro. ar otro mēs pretojamies dabai, varu sāku runāt par daoismu un līdzīgiem brīnumiem....... laikam jau paša katra cilvēka izvēle... TAČU ticu arī visu izskaidrojošai tēzei,.. tikai man tādas nav.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kaifinjsh
2005-06-19 19:34 (saite)
nu tad laikam jātic visam kopā, jo kaut kā atsevišķi negribas ticēt gan nejaušībai, gan cilvēku rīcībai u.t.t., jo laikam jau tas viss saplūst kopā, apziņa varbūt nomiglojas - pozitīvā ziņā unviss sanāk ou.k. ..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]coda
2005-06-19 20:47 (saite)
tā laikam ir gan.........
man tikai ienāca prātā sakarā ar to pielāgošanos dabai - tie cilvēki grib labu sev un visiem.. bet tie otri ir tipiski egoisti...........

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]chimaira
2005-06-19 16:40 (saite)
Dazhkaart Tu vari liist no aadas laukaa visu darot un lietas kjeraas un nekas nenotiek, dazhkaart viss notiek it kaa pats no sevis. Laikam jau viss ir nejaushiiba, bet tomeer likumsakariiga. Ai, neko es te nepateicu, jo nezinu kaa taas lietas kaartojas.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kaifinjsh
2005-06-19 19:38 (saite)
laikam neviens nav tā galīgi spējīgs uz šo tik interesējošo jautājumu atbildēt, jo varbūt jau tur nav nemaz atbildes..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]kristiana
2005-06-20 21:47 (saite)
es meegjinu izmantot sho taktiku - es dariishu,tad buus - gadiijies ir visaadi...tomeer ir bijis vairaak kaa buutu bez shiis taktikas;)))tu zini,ko es teikshu - meegjini,riskee,baudi un nogalini...un bikhsainaa skatiijums ir kaada atzinja, piemeers no malas..tas ljauj arii tev pashai paluukoties uz "visu" citaadi

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kaifinjsh
2005-06-20 23:37 (saite)
tas gan jā..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?