kaifinjsh ([info]kaifinjsh) rakstīja,
@ 2005-06-12 20:27:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
huh.. izrādās bija samircis diezgan daudz kas.. mana dienasgrāmata, kas ir pirmā un tad ir šitā cibas, kaugan brīžiem mēdz mainīties vietām; tad vēl biku bibliotēkas grāmata[Remarka!!]; daudz un dažādi nozīmīgi avīžu izgriezumi; visādi papīrīši, dēļ kuriem tagad pusistaba ir aizņemta, jo man ir apņēmība tos visus izžāvēt..; tad mana pase!![būs dzīvotāja..]; liekās bikses - galīgi slapjas, kaugan pateicoties tām nesamirka viss pārējais..; un šur tur vēl baika; maks, kurā - loģiski arī visādi papīriņi un visādas štellītes.. biku, biku arī mob.apģērbiņš slapjš.. un labi, ka tabaciņa dzīva un papīrīši arī..


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]coda
2005-06-11 21:29 (saite)
tas ir tāpat ka tajā stāstā ar naglām - tās var izvilkt, bet caurums paliks.. var mēģināt vērst par labu, bet pēdas paliks.... izžāvēsi, bet tas pats vairs nebūs... so what's the lesson?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kaifinjsh
2005-06-11 21:46 (saite)
man liekas, ka tas tieši būs kas vairāk, jo pārdzīvojis kopā ar mani visas šis izjūtas un bijis man klāt kā pieaudzis.. protams, šis tas nav vairs izlabojams, bet tas nekas dikti ārkārtīgi nebij svarīgs, tikai kā pāris rindas..

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]cruelty
2005-06-11 22:38 (saite)
yee:) es ar noruleeju pa lietu un dubjime 20km.
manliekas, ka esmu no uudens :DDDDD

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kaifinjsh
2005-06-11 22:47 (saite)
kheh...
jā man ar bij tāda sajūta it kā es būtu pie ūdeņiem...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?