juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2023-11-18 13:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Meklējot kādu stabilu pieturas punktu. Kaut kāds iznireļu pulciņa blējiens nevar nokaut cilvēku, ideju, vērtības. Sam var cīnīties pretī, cerams, ka viņam pietiek akciju vismaz vienai vietai padomē, pats sevi arī var ielikt. Var būt tiesu darbi. Var atlaist veco padomi un Sam var atjaunot amatā. Noteikti viņš var dibināt jaunu uzņēmumu vai - vēl labāk - NVO, kas cīnās par pieejamu MI, t.sk. Eiropā.

Protams, ja OpenAI tagad sāks klibot, tad tā būs iespēja konkurentiem un pavisam jauniem uzņēmumiem. Būs lieka aizkavēšanās, bet atpakaļceļa nebūs.

Un, kas ir pavisam labi, ja OpenAI noklibos, tad šo laiku izmantos Ķīnas AGU uzņēmumi un institūti. Rietumi saņems pelnītu sodu par to, ka pieļāva 6 cilvēku muļķību.

Jā, skaidrs, ka muļķībai un tukšībai bija jānāk un te nu tā ir. Katrai labai lietai ar laiku uzrodas apmātais ļaunums, kas vai nu jālabo vai jāizkauj. Bet labais jau pastāvēs, cīnīsies un uzvarēs. Tieši tā, jo labo pusē karo pats Visaugstākais Labums. Tātad, ieroči rokās un bez kavēšanās uz priekšu. Pārāk daudz miera bijis. Jāprot pastāvēt par sevi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?