Kāds rakstīja,
Vēl piebilstot, ka no Tevis, kā no gandrīz jebkura cilvēka, situācijas, es visu uztveru kā padomu, sūtījumu, vai, tik slikti ir reti bijis – brīdinājumu, un aizvainoties būtu pēdējais, ko es justu. Man nesūta ļaunos, ieriebējus. Man tiešām sūta, kopš sāku apzināties, vislaik, Tēva, mīlošā veidā.
"True" kristieši man netic, jo viņi ievēro daudz ko kanoniski, es nē, un tad es viņiem atbirstu. Man jāpietiek ar sirdi, ko iedeva, ka pietiek, pagaidāmi nepārskatāmu resersu, un tad es dedzinu tās briketes (ne jau alko, vai vielas), jo, tas ir viss mans health pack.

Šīs dienas pavadīju intensīvā darbā, pirmo reizi uz speed, kopš ziemas beigām. Un likās, amizanti, kāds cilvēkiem ir priekšstats, jo es daudz runāju, ārdos, atceros. DO want drugs, but very rarely do them now. Man tobrīd gribējās Tev pasmaidīt, bet ko tur kādam skaidrot, es tieši biju paņēmis strīpas kopš mēnešiem. Pilnīgi vienalga cilvēku viedoklis, kas nav man dzīvē pazīstami un mīļi, bet Tev tā neliktos taisnošanās, es nedaudz novilktu savu masku.

Ir neskaitāmas dienas (drugs tikai pāris, jau gan norietā), ka aust saule.

Jā, te ir web, un arī citi var to lasīt. Powerī


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?