juvenal ([info]juvenal) rakstīja,
@ 2024-03-27 13:54:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
SLU-PP-332, Locamidazole (LAMZ), Irisin

Pirmais bija minēts Delfi rakstā, pārējos piemeklēju, varbūt vēl kādi. Tās ir vielas (gan mazās molekulas, gan proteīni), kas vai nu aizstāj vai pašas ierosina tās vielas, kas izdalās treniņa laikā. Un ir doma, ka to visu saliks tabletītē un fiziskā treniņa labumus varēs saņemt ar tabletīti. Protams, sportot būs atļauts un to pat būs patīkamāk darīt, jo zāles gan uztur muskuļus, gan mazina noguruma nepatīkamo bremzu muskuļos.

Vairāk https://amp.theguardian.com/science/2023/dec/31/could-exercise-pills-help-create-healthier-society-irisin-locamidazole brīdinājums - raksta sākumā ir tukšības gabals par asiņu pārliešanu (uzskatu, ka tas ir noziedzīgi), bet kad tam tiek pāri, tad ir zālītes.

Aevum Threapeutics ir vienīgais uzņēmums, kuru man šobrīd izdevies atrast, pārējās zālītes vēl laikam nav atstājušas universitāšu sienas. Bet, ai, kā vajadzētu.

Muskulārie džeki nesaprot pārējos. Muskulārie džeki treniņā darbina muskuļus un viņiem ne silts, ne auksts. Drīzāk pat priecājas, ka viss kārtībā.

Tie, kas ar grūtībām cenšas sasniegt un uzturēt muskuļus, bieži vien trenējas spīdzinot nervus - krītot izmisumā, ka rezultātu nav, kustoties bez muskuļu atbalsta un ar visām tām skābēm locītavās. Varētu jau teikt, ka pamazām un ar mieru jāiet uz priekšu. Bet nekas neesmu redzējis, ka treneri tā teiktu. Nu kad skatos uz citiem. Pats esmu tikai vienreiz dzīvē runājis ar treneri - kad biju pirmi reizi zālē, toreiz bija bezmaksaa padomdevējs visiem.

Man sporta problēmas un tā prokrastinācija reāli ēd dzīvi nost. Daudz, daudz vairāk padarītu, ja ar to būtu kārtībā.

Bet šīs zālītes atkal ir lieta, kuras dēļ cilvēki varētu sadoties rokās un to uztaisīt. Netaisīt traci, ja semaglutīdu dēļ šokolādes industrija zaudē darbvietas, bet atbrīvotos cilvēkus up-kvalificēt un lai rada un ražo sporta tabletītes. Protams, MI arī vajag likt pie darba.

Šis atkal varēja būt jautājums, kuru liek uz EP 2024 vēlēšanām, bet kas to deva. Politiķi piedāva tukšību.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]cibaspuika
2024-03-28 16:18 (saite)
Tu patiešām esi lohs?

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?