22 Janvāris 2013 @ 20:31
 
Nu ko, negrib kāds aiziet uz "mazliet filozofisku" pasākumu? http://www.7guru.lv/skola/februara-personiba-seminaru-cikla-personibas-personibam-jurgis-liepnieks
 
 
( Post a new comment )
thel[info]thel on 22. Janvāris 2013 - 21:11
Aizraujoši bez gala, bet padārgi priekš divu stundu lēnas šarmēšanas bez powerpoint. Interesanti, ka Liepnieka potenciālais devums tiek novērtēts gandrīz 2x vairāk nekā Stendzenieka pasākums (12ls)
(Atbildēt) (Diskusija) (Link)
jūnija lietus / augusta lapas / septembra atmiņas[info]special_k on 22. Janvāris 2013 - 21:18
Liepniekam vairāk naudiņas gribas + gan jau, ka organizatori eksperimentē, cik daudz cilvēki ir gatavi maksāt
(Atbildēt) (Iepriekšējais) (Link)
cits[info]garamgajejs on 22. Janvāris 2013 - 21:21
"Par to, un vēl daudzām citām patiesībām, uz kurām nevar rast viennozīmīgu atbildi."
(Atbildēt) (Link)
Viņa Gaišība: Sašutis Hrjūns[info]kautskis on 23. Janvāris 2013 - 00:00
O, labprāt aizietu, tik sūdains miets jāpaķeŗ līdzi, ar ko šito mazliet filozofu iekaustīt. Un 20 latus arī galīgi negribas maksāt, bet ar mietu laikam ieeja bez maksas.
(Atbildēt) (Link)
[info]antons_v on 23. Janvāris 2013 - 06:44
Troļļu skola - kā iztrollēt sabiedrību un likt tai par to labi samaksāt. Pilnam komplektam tomēr pietrūkst Nila Saksa.

[Spoiler alert!] Kā es saprotu, šeit tiek tirgota sajūta, ka cilvēki tikuši pie "zinātājiem". Proti, kaut kādu iemeslu dēļ Liepnieks un Stendža tiek uzskatīti par tādiem, kas "zina" noslēpumainu veiksmes formulu, kuru nezina citi. Formula šāda: vienīgais princips ir bezprincipialitāte un galvenais peļņas avots ir duraku vēlme dārgi maksāt par tieši viņiem adresētām ilūzijām (attiecas tiklab uz klientiem kā uz apstrādājamo auditoriju). Lai dzīve izdotos, nevajag neko vairāk, kā self-deception, jeb prast ticēt pašam saviem meliem. Tas garantē gan labu miegu, gan arī allaž emocionālu un pārliecinošu priekšnesumu publikai.
(Atbildēt) (Link)
eslijs[info]eslijs on 23. Janvāris 2013 - 10:58
"Ātrie kursi", kas piedāvā kaut ko līdzīgu reliģiskai atklāsmei vai maģijai - 5 minūšu sarunas laikā dzīve pārvērtīsies līdz nepazīšanai, jo būs iespēja uzzināt kaut ko ļoti, ļoti noslēpumainu, līdz šim neredzētu un nedzirdētu, ko "vairums" nemaz nenojauš un nezina... Varbūt vērtīgāk ir iet pie čigāniem, lai pazīlē no plaukstas līnijām...
(Atbildēt) (Link)