tas ir absurds ([info]mazeltov) rakstīja,
Tu neesi viens :)
Es arī šo to šķiroju, bet cenšos, lai netiktu tērēti citi resursi, piemēram, degviela, lai šķirojamo materiālu kaut kur nogādātu.
Šķiroju papīru, ko vedu mammai uz laukiem, krāsns kurināšanai, tāpat arī visas stikla burkas. PET pudeles (ūdens) krāju maisā un kad pilns, tad nesu dažu minūšu attālumā esošajam benzīntankam, kur ir speciālais konteiners. Metu tur arī tukšās šampūna pudeles, jo uz konteinera ir rakstīts, ka tur var mest eļļas kanniņas vai kaut kādas tur citas kanniņas, tad nu ceru, ka šampūna pudeles ir kaut kas līdzīgs un tikts pārstrādātas. Alus pudeles, kad ir sakrājušās, sakraujam ar draugu lielajās mugursomās un ar riteņiem aizvedam uz tuvāko nodošanas punktu. Kompostu, diemžēl, no organiskajiem atkritumiem uztaisīt nav kur, tāpēc vienīgais, ko daru - cenšos, lai pēc iespējas mazāk būtu jāmet ārā, it īpaši attiecībā uz tādiem gadījumiem, kad tiek kaut kas nopirkts un tad ledusskapī sabojājas. šādi gadījumi ir samazināti līdz minimumam. Plus vēl cenšos vairākas reizes izmantot mazos plastmasas maisiņus, kā arī iepērkos tirgū, tas arī liekas vairāk dabu saudzējoši kaut kā.
Darbā arī krāju visas baterijas, izlietotos tonerus, izdegušās spuldzes, makulatūru, utt. un tad reizi gadā rīkoju lielo tīrīšanu izsaucot attiecīgos uzņēmumus, kas tos bez maksas savāc.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?