Foršais džekiņš ([info]petro) rakstīja,
It kā jau arī mans viedoklis, ir tieši tāds, ka ar tiem, kas tev personīgi pāri nodarījuši tādos apmēros tieši tā arī vajag rīkoties. Bet..
Iedomājies situāciju kad taviem, pašlaik pirmsskolas vecuma, bērniem, kuriem tagad jau tā finansiālais nodrošinājums ir kļuvis krietni mazāks, pēc tādas apkrāpšanas, vienīgo apgādāt spējīgo vecāku iebāzīs uz gadiem 12-15 par tīšu slepkavību ar iepriekšēju nodomu. Kas, domā ka dzīvodami bez tēva, no rokas mutē visu pamatskolas un vidusskolas laiku (ja vispār nebūs aizgājuši ielās, jo nava kas viņus pieskata, kamēr māte izmisīgi pūlas pa darbiem, lai nebūtu uz ielas jādzīvo un no miskastēm jāēd) viņi būs iemanījušies paši sev nopelnīt tā lai varētu apmaksāt n*kLs/Y par augstskolu un vēl paliktu pāri arī ko kādreiz kādu meiču uz krogu aizvest?
Un otrs - Kur man garantija ka jau pērkot stroķi, to nopirkšu no reāla darboņa nevis no uzraušos uz IeM darbinīeka peventatīvās izstrādes? Jebšu ar tām divām lodēm tu esi domājis gaisenes skrotis ar kurām, ja ļoti paveicas var arī pārskrāpēt ādu pušu, bet parasti jau vairāk par lielu zilumu neuzsit?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?