Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2004-11-15 17:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tvnet'u lasot
citatas:

Šorīt Rīgā, Daugavgrīvas ielā Ceļu policijas darbinieki, pārbaudot kāda maršruta taksometra vadītāju, konstatēja, ka viņš ir alkohola reibumā. Viņa organismā bija 1,95 promiles alkohola. Valsts policijas Preses un sabiedrisko attiecību biroja Preses nodaļas galvenais speciālists Aigars Bērziņš informēja, ka ap plkst.5.55 Ceļu policijas darbinieki apturēja maršruta taksometru "Ford Transit", kuru vadīja 1956.gadā dzimušais Pāvils.


par ko tas stress? gandriiz jebkursh profesionals shoferis pat dzeerumaa brauks labaak nekaa amatieri, kas briivaas LV autoskolas pabeigushi (ir , protams, arii iznjeemumi)... btw, vinsh taksh ir SSSR laika produkts. Shameejiem taksh vareetu to promilju latinju liidz 1.5 pacelt (tb no taas saakt skaitiit).
peec savas pieredzes atceros, ka, 2 dienas alko lietojot, promiles staav stabili robezjaas 1.5 - 2.0, bet vadiishanas iemanjas tas neiespaido... (tested @ proved)
protams, sakaraa ar naudas truukumu shaadu darbiibu jau sen neatljaujos (pat dziljos laukos, ar traktoru vai tamliidziigu smago tehniku ;)) ), ij pat iipashi neprasaas vairs ;))


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]itta
2004-11-16 11:42 (saite)
kā mans sencīts mēdz jokot - vai ta, kad iedzer, vairs braukt nemāk?

(Atbildēt uz šo)


[info]dzingla
2004-11-16 13:34 (saite)
Bullshit.

Reakcija pazūd.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

tu saki ;)
[info]jan09
2004-11-16 14:04 (saite)
kam pazuud reakcija? profesionaalim, kas brauc no 6-16 h dienaa n-tos gadus? da vish liikumus jebkuraa tumsaa bez ugunjiem izbrauks... vieniigi jaabiistas no kaada lopa (dziivnieka), gaajeeja, ritenjbrauceeja uz celja (kas ir atstarotaajs, un pa kurieni jaaiet/jaabrauc, shie taksh nezina)...
mazgadiigajiem un amatieriem gan reakcijas pazushana ir normaala paraadiiba, un arii zaabaka smagums palielinaas proporcionaali izdzertajam...
;)) (only mans subjektiivais viedoklis, kam piekriit paziistamie profesionaalji)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?