Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2023-11-30 21:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dp
dienas prieks:

Vācu izdevums Bild stāsta par situāciju frontē - skarbā ziema pirmām kārtām kaitēs krievu karavīriem frontes līnijā - ja viņi masveidā nosals, Ukraina iegūs laiku.
Ukrainas virsnieki cer uz bargu ziemu, kas kaitēs krieviem. Atšķirībā no ukraiņu karavīriem, kuriem parasti ir ziemas apģērbs, apkure un atbilstoši apavi, lielākā daļa Krievijas karavīru Ukrainā ir slikti aprīkoti un nav gatavi aukstumam un sniegam.
"Ukrainā pēkšņi ir sākusies vētraina ziema. Bet Ukrainas politiķi cer uz ko vēl vairāk -iznīcināt iebrūkošo Krievijas armiju," materiālā raksta militārais eksperts Džulians Roepke. Turklāt ik pēc dažām nedēļām ukraiņu karavīri tiek pārcelti no frontes uz aizmuguri, kur viņi var atgūties un, galvenais, sasildīties. Krievu karavīri, gluži otrādi, nav rotēti jau mēnešiem, daļa frontes līnijā dienē bez pārtraukuma jau kopš jūlija.
Ukrainas militārpersonas bija labāk sagatavojušās ziemai nekā pērn, daļēji pateicoties Vācijai. Ukrainas vēstnieks Aleksejs Makejevs pirmdien intervijā sacīja: "Mēs esam labāk sagatavoti, jo arī mūsu partneri atzina, ka pretgaisa aizsardzības sistēmas nodrošina labāku aizsardzību."
Citiem vārdiem sakot, bargā ziema pirmām kārtām kaitēs krievu karavīriem frontes līnijā. Ja viņi pārtikas trūkuma dēļ masveidā nosals vai ies bojā bada nāvē, Ukraina iegūs laiku, kurā varēs sagatavot jaunu pavasara ofensīvu.

/tb, cilvēkiem, kas pieraduši iet .irst ar divām nūjām (vienu iespraud zemē, lai pieturētos, un ar otru atgaiņāties no vilkiem), gulēt bez palagiem, mazgāties reizi nedēlā, dzert no peļķes, gulēt vaļinkos un cepurē, lietot kājautus, lietot āra tualeti, piepeši sāks rasties problēmas ar ziemu?
//slaucīt pakaļu ar lapām, ēst kartupeļus no ugunskura, suņus un kaķus, dzert visu, kas deg?
///muahahaha, ko tie vācieši pīpē? vai tiešām neatceras vectēvu pieredzi pie ts staļingradas???


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?