Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2022-12-06 17:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
;)
Vakar visu rītu priecājos par mārrutku speciālista (atvasināju no "Специалист хренов") komentāriem sastībā ar manu personu.

citāc:
***
Otrādi. Jan-09 laikam kaut kādi hormonāli traucējumi un viņa taisa drāmu.
+ jan - 09 nav tēmā, jo nezina ka repair manuals ļoti virspusēji reizēm ir bet principiālās elektriskās shēmas, spriegumu un testa signālu kartes, elementu izvietojuma kartes un vispārējā tehniskā apraksta parasti nav.
Nē nu tas ir samērā smieklīgi ja cilvēks izsakās par elektrotehniku un (acīmredzot) nezina kā izskatās normāls tehniskais apraksts un ekspluatācijas instrukcija
***

šodien padomāju, ka jāuzraksta, pašam noderēs.

Ap 89-90o gadu manās rokās nokļuva pirmās "руководства по обслуживанию" un "руководства по ремонту". Pirms tam jau biju saskāries ar "инструкций по эксплуатации" un "руководство пользователя" tipa rakstu darbiem. Principā tiem laikiem normāla parādība, 3 līmeņu dokumentācija, a la lietotājam, apkalpotājam, remontētājam.
Kopš tā laika ir pabeigts radiotehniķu kurss, kur apgūta teorija, pastrādāts dažādās pozīcijās un apakšražotnēs ražotnē LV (RRR jaunā) un UK (Eaton MEDC), pabūts Roehde&Schwarz ražotnēs / treniņu centros Ķelnē un Minhenē.
PCB salikšana, testi, fault finding down to component level, mikreņu programmēšana, AC/DC shēmas, HV, frekvences, oscilogrāfi etc nosedz mazu daļu no pieredzes.

un bija smieklīgi, ka kāds, kura "замашки" jeb uzvedība pretendē uz SC tehnokrāta titulu, nezin par elementārām nozari (elektroniku un elektrotehniku) ietekmējošām EU likumdošanas izmaiņām, un pēc tam mēģina "nolikt" oponentu, rakstot pilnīgu .uiņu.

/upd Vispār jau jāsaka paldies oponentam, uzliku vilkties jaunākos pieejamos elektronikas servisa manuāļus, citādi pēdējie vēl novembrī atvilktie bija par mil sakariem, taktiku, un droniem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?