Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2022-04-02 01:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
sj
seni joki:
Saeimā ir 100 deputāti. Uz kārtējo sēdi nav ieradušies 25. No tiem, kas ieradās, 10% ir iereibuši, bet 35% moka paģiras. No tiem, kas ir pilnīgi skaidrā, 50% neko nesaprot. Kāda varbūtība tam, ka mūsu dzīvē kaut kas mainīsies?
Grupa C-stones uzstājās Ugāles k/n. Viņiem bija jādzied 6 dziesmas. Skaņu režisors sajauca fonogrammas un C-stones attapās otrās dziesmas vidū. Cik svešas dziesmas nodziedāja C-stones, ja skaņu režisors fonogrammas sajauca vēl 4 reizes?
Ādamsonam draugi liek dzert un pēc tam braukt ar mašīnu. Ir zināms, ka viens draugs viņu pierunāt dzert nevar, vajag divus. Pavisam Ādamsonam ir 8 labi draugi. Cik stabu nedēļā nogāzīs Ādamsons?
Kāds dakteris pediatrs darba dienas laikā pacientiem iztirgoja 43 dozas 'Ekstazī', pats izēda 3 dozas, māsām un sanitāriem bez maksas izdalīja 17 dozas, pa logu viņam izkrita 4 dozas, suns apēda 6 uzreiz. Cik liela jautrība valdīja poliklīnikā, ja no vienas 'Ekstazī' dozas vidusmēra pilsonis smejas pusotru stundu un dejo kā traks?
Emsis pliks brien ārā no ezera, kurā sākumā ir bijis līdz kaklam; uz katra soļa Emsis parādās par 2cm. Cik soļu jābrien Emsim, kamēr būs redzams krāns?
Lembergs devās bļitkot un izvilka 5 mazus asarīšus un vienu zābaku. Zābaks bija 22,5 reizes smagāks nekā visi asarīši kopā. Cik svēra zābaks, ko izvilka Lembergs, ja katrs asarītis svēra 40 gramus?
Ūdre kādu dienu devās rakt kūdru. Dienas laikā Ūdre var izrakt 50 spaiņus kūdras. Cik dienas viņai būs jārok, ja raks viena pati, cik - ja nāks palīgā abi miesassargi?
Šlesers normāli runā ar skaļumu 19db un to dzird (vāji) 100m attālumā. Maskava ir 1000km attālumā. Cik reizes skaļāk viņam jākliedz, lai sasauktu Žirinovski?
Kiki balināja matus ar ātrumu 8 mati minūtē. Cik ilgā laikā viņa izbalinās visu galvu ar atvērtām acīm un cik ilgi - ar aizvērtām?
Arnis Mednis var sakomponēt 2 hītus nedēļā, bet Lauris Reiniks - tikai 1 hītu nedēļā. Cik hītus sakomponēs Fomins un Kleins, gadu rullējot kopā?
Repše nolēma pārskaitīt zvaigznes. Līdz kuram Zodiaka zvaigznājam viņš tika, ja zināms, ka viņš skaitīja 21 minūti ziemeļrietumu virzienā, minūtē saskaitot 13 zvaigznes, turklāt ik pēc 2 minūtēm saputrojās un sāka no jauna.
Kariņš lido no šķūņa jumta ar ātrumu 80km/h. Pēc cik ilga laika Kariņš sasniegs ratu ilksi, ja šķūnis ir 5 metrus augsts?
Einārs parakstās uz naudas zīmēm ar ātrumu 4 paraksti minūtē. Cik ilgā laikā Einārs parakstīsies uz visam naudas zīmēm, ja paralēli viņa sekundanti viņam iesmērē pa kādam personīgam dokumentam?
Lembergs peld ar ātrumu 3 km/h, bet ik pēc 10km viņa ātrums samazinās par 0,5km/h. Kad Lembergs aizpeldēs līdz Visbijai, ja viņš noleca no Ventspils ostas mola vakar vakarā?
Zināms, ka Bergmanis vienu pasažieru vilciena sastāvu var pavilkt 20 km bez apstājas. Cik Bergmaņus vajadzētu, lai nodrošinātu pastāvīgu dzelzceļa satiksmi ceļu posmā Rīga - Jūrmala?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?