Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2022-02-08 14:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
tv
tikai viedoklis:

***
Kad runa nonāk līdz Zviedrijai mūsu Covid propagandisti, kā jau tas propagandistiem pienākas, situāciju apgriež ar kājām gaisā. Proti, viņi mēģina iestāstīt, ka zviedriem bezmaz vai gēnos ir attieksme, kas dod viņiem tiesības uz vāju valdību. Patiesība, protams, ir diametrāli pretēja tādam ģenētiskam rasismam. Pirmkārt, zviedru valdība nav vāja. Otrkārt, būdama stipra, zviedru valdība var atļauties uzticēties savai tautai, pilsoņiem un to veselajam saprātam. Tam pretstatā, mūsu valdība un parlaments ir vāji un šī iemesla dēļ tie atļauties uzticēties savu vēlētāju veselajam saprātam nevar. Katra tauta ar kaut ko atšķiras no citām, taču patiesā atšķirība starp Zviedriju un Latviju ir meklējama nevis starp zviedru un latvieti, bet gan starp Zviedrijas valdību un Latvijas valdību, starp Zviedrijas Covid demokrātiju un Latvijas Covid totalitārismu.
Un lai būtu pavisam skaidrs, tiem, kuri šajā vietā sāks brēkt - tu ko, paskaties uz Eiropu, visa Rietumu demokrātija, vai zini - es mierīgi varu atbildēt: jā, mīļie, tas ir bēdīgi, taču Covid pārbaudījumu šobrīd neiztur visa Rietumu demokrātija.
***

https://nra.lv/viedokli/dainis-senbergs-uznemejs-finansu-analitikis/371563-zviedru-attieksme-pret-covid-vedina-kritiski-raudzities-uz-musmajam.htm


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?