Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
;)
Ja tev tas palīdz, turpini tā domāt...
Latviešu vīrietis trimdā nekaunās uzsvērt, ka viņš ir no Latvijas, un nav ne krievs, ne polis. Latviešu vīrietis trimdā stāsta, ka ir tādas Baltijas valstis, ka tām KATRAI ir sava valoda un rakstība, un tā atšķiras no krievu un poļu.
Latviešu vīrietis trimdā stāsta par 2.pasaules karu, par PSRS pirmo un otro okupāciju, par Vācijas iebrukumu, par leģionu un vectēviem, kas tika iesaukti krievu / vācu armijās "brīvprātīgi", ka PSRS nav "atbrīvotājs", bet gan okupants *ne tikai angļiem, bet arī krievu izcelsmes "uzvaras dienas" un "mēs varam atkārtot" faniem. Pie viena, ja ir runa par žīdiem, atgšdinot, ka tieši Latvija bija viena no nedaudzajām valstīm, kas deva patvērumu žīdiem pirms 2.pasaules kara.
Latviešu vīrietis iesaka krieviem, kas saka "ja ņe iz Latvii, ja iz Davgavpilsa" atteikties no Latvijas pases, un doties Pleskavas virzienā, kā arī vaicā, kā tas gadījies, ka krievs 2 gadu laikā angliski spēj iemācīties, bet 20 gadu laikā latviski nespēj?
Un vēl latviešu vīrietis saka, ka viņš un citi latvieši nav parādā ne žīdiem, ne nēģeriem, un ka šādi vārdi viņa dzimtajā valodā ir normāli un pieņemami!
Ja uzskati, ka šo vārdu lietošana ir citu pazemošana, tad ārstēšanās jau ir nokavēta, nāksies tev mocīties līdz vecumdienām.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?