Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2020-05-29 08:43:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dc
Dienas citāts.
Parasti ne pārāk uzrunā sociāldemokrāti, kas dzīvo pilīs un brauc ar lepniem auto un to idejas, bet teikto pārlasu, un te atradās, ko nocitēt:

***
Manas domas ir tādas, ka varas attieksme ir svarīga lieta. Tie, kas atbraukuši tagad, salīdzina, kāda ir varas attieksme pret cilvēkiem. Runa nav tikai par naudu. Latvijā attieksme ir nepatīkama.

Tas, ko viņi dara ārzemēs, ir smags darbs, ko var salīdzināt ar padomju laika braukšanu pēc „garā rubļa” uz ziemeļiem. Viņi brauc sapelnīt, lai ir ko atsūtīt uz Latviju saviem mīļajiem, arī lai kaut ko iekrātu mierīgām vecumdienām vai arī kāda rūpala uzsākšanai. Būtībā tie ir tādi kā līdumnieki, un cepuri nost viņu priekšā! Man vislabāk patiktu, ja viņi paliktu šeit un nevis sūkstītos, cik slikti iet, bet mainītu lietu kārtību.

Taču aizbraucēji ir tie, kas mazina spiedienu uz varu. Līdz ar to varai ir izdevīgs katrs aizbraucējs. Projām aizbrauc liela daļa protesta, liela daļa dusmu aizbrauc projām.
***

https://neatkariga.nra.lv/intervijas/315593-janis-urbanovics-attalinata-e-saeima-nav-nopietns-likumdosanas-darbs-ta-ir-profanacija


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?