Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2020-03-13 00:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
:)
STC, vakar pirms darba iegāju veikalā Morrisons - plaukti pilni, nekā netrūkst, un neko nevajag - nopirku tikai ūdeni...
Tās pašas dienas vakars, Sainsburys, un es ar iepirkuma ratiem/sarakstu - miltu nav, daļa plauktu patukši - intereses pēc paskatījos - milti, makaroni, tualetes papīrs, šķidrās ziepes, Cola.
Pārdevēja saka - nespēj vest un likt - pa nakti saved/izliek, pa dienu psihozes ietekmē pastiprināti izpērk.
Attiecīgi es nevaru nopirkt miltus - vispirms pankūku nedēļa ar tukšiem plauktiem, tagad vīrus; tualetes papīrs tiek pirkts reizi mēnesī - nu jau jāsāk uztraukties, un iepirkt vēl paku rezervei, lai nav avīzes jālieto.
Makaroni sapirkti akcijās - mēnesim pietiks, griķi un rīsi arī ;)

/upd tualetes papīru nenopirku - vēl ir neiesākta paka mājās :)
šorīt Morisson visi plaukti atkal pilni, nopirku miltus. Tirgotāji pielāgojušies panikai - jau no rīta atvērtas 2as "dzīvās" kases, veikalā daudz cilvēku ar ratiņiem (2x vairāk nekā parasti šajā laikā), un stumjas pa plauktu rindām tādu dīvaini apņēmīgu sejas izteiksmi, neiztrūkstoši ratos ir tualetes papīra iepakojums.


Atslodzei piemirsta lieta plūdu sakarā - Sheffield tika ieguldījusi naudu pretplūdu aizsardzībā pēdējos gados, attiecīgi tagad applūst tādi mazie ciemi kā Fischlake, kas pirms tam 100 gadu vai vairāk nebija plūdus redzējuši - savienoto trauku princips (tika presē pieminēts). Pirms pāris dienām radio stāstīja, ka Sheffield mērs stāstot par efektivitāti, un ka vajag vēl ieguldīt pretplūdu aizsardzībā. Muahaha, tad jau vēl daudziem South Yorkshire ciematu īpašumiem būs "jautrība". Interesanti, izskatās, ka arī te UK ir joma bez tādas valsts līmeņa plānošanas, katrs miests rauj deķi uz savu pusi...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?