Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2019-08-09 09:14:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dp
Dižie prāti

Lasot ZG interviju, pamanīju, ka dižie "ģenerāļi" no Re&Re ir aizmirsuši domāt piezemētās kategorijās. Konkrētais teksts bija par nespēju ar fūri iebraukt būvlaukumā, un smiekliem par būvinženiera teiko, ka var jau arī betonu ar ķerrām iestumt. Tiesa gan, paši "ģenerāļi", kā runā ļaunas mēles, sen jau neko paši praktiski nebūvē, un ir tikai juristu, ne būvnieku kantoris. Kādas ķerras laikā, kad EM roadsters vago kosmosa plašumus!

Šodien padzirdēju, ka RD "būvnieki" esot kontatējuši, ka lietus laikā Rīgas ielas applūst, un vajag pārbūvēt notekūdeņu savākšanas kolektoru sistēmas. Urrā biedri, atkal būs pusmiljards, ko "apgūt". Atceros šo tēmu vēl no 90'ajiem - tad tika runāts par kolektoru tīrīšanu un smilšu savākšanu no ielām, lai neaizdambētu kolektorus. Bet, kāda ielu un kolektoru tīrīšana laikā, ka EM roadsters.....!
Trūcīgajai RD naudas nav pat uzstādīto puķu aplaistīšanai, toties kredīts kolektoru pārbūvei atradīsies. Tiesa, pēc tam nauda tīrīšanai vienalga nebūs, bet gadus 20-30 jau izvilks...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?