Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2019-06-21 11:08:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
vzps!
Ārā no rūpēm un no vergu darbiem!

UĢ pieminot:
"Kopš 1991. gada esmu aprādījis, ka Maskava nevar atļauties atklātu militāru agresiju pret Baltijas valstīm. Tāda agresija izraisītu plašu un dziļu starptautisku konfliktu ar nepārredzamām sekām, neatkarīgi no tā, Baltijai ir vai nav konkrētu drošības garantiju no rietumvalstīm. Maskava to ļoti labi apzinās un tāpēc dara iespējamo, lai grautu šīs valstis no iekšienes ar savas piektās kolonnas un pašmāju mankurtu/latkrievu rokām. Maskava plaši izmanto okupācijas laikā iepotēto baiļu sindromu. Tādējādi ir radies agrāk nebijis tips – "homo trepidus" (bailīgs, drebelīgs latvietis). Bet bailes paralizē jebkādu konstruktīvu rīcību gan politiskā, gan saimnieciskā un izglītības/kultūras jomā. Šai bailībai nav objektīva pamata aktuālajā situācijā, bet krievi to nepārtraukti uzkurina gan ar ikdienišķu mutvārdu muldēšanu, gan ar visādiem rakstiem, intervijām un deklarācijām presē. Krievu vadība allaž ir bijusi pasaules čempions blefošanā, dezinformācijā un visādā muldēšanā. To vajag izskaidrot un izklāstīt mūsu iebaidītajiem tautiešiem.”


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]iokaste
2019-06-22 08:51 (saite)
Sabiedrība tiek biedēta, bet nevajag sevi iztēloties par īpašiem. Tā tas notiek arī Krievijā, Zviedrijā, Anglijā u.c.

Un ne tikai Krievija, bet arī Zviedrija un Vācija šeit aktīvi īsteno savas intereses, izmantojot to pašu iebiedēšanu, blefošanu, dezinformāciju utt.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)

;)
[info]jan09
2019-06-24 10:27 (saite)
To esot teicis Uldis Ģērmanis, aptuveni 1991.gadā, un, viņš turēja latviešus par īpašiem, jo pats bija latvietis.
Un tieši pateicoties "drebelīgajiem" latviešiem, tādai zviedrijai, vācijai un krievijai ir iespējams tik veiksmīgi īstenot savas interesas Latvijā, pabīdot pašas Latvijas un Latviešu intereses pēdējā vietā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?