Nezāles neiznīkst ([info]jan09) rakstīja,
@ 2019-03-25 12:28:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
dienas raksts
http://laukos.la.lv/likvide-laimigo-vistu-saimniecibu

/interesanti, kādas prasības tante uzstādīja, ja 3 gadu laikā neatradu interesentus? Es pats būtu painteresējies, ja būtu dzirdējis agrāk.
//reiz sarunā ar lauku radiem aprunājām zemnieku saimniecību likteņus - kas notiks, kad vecie īpašnieki beigs strādāt, vai jaunie pārņems? Un atbilde vairumā gadījumu ir "nē", drīzāk pārdos zemi, un visdrīzāk ārzemniekiem.
///izskatīju iespēju atpirkt māju ar zemi dzimtajā miestā, un iespēju piepirkt gadiem neapsaimniekotos blakus zemes īpašumus... kas tev tādu prieku dos - zviedri jau ir nopirkuši (līdzīgi sia "Ruda"), attiecīgi tas automātiski pārvilka svītru idejai.

PS laikam sapratu, kādēļ tante neatrada mantinieku, esmu redzējis līdzīgus variantus saistībā ar mantojumu un "kopšanas" līgumu, + atradu 2015g rakstiņu. Visticamāk, tante gribēja, lai viss notiek pēc viņas prāta, tb atrast ne mantinieku, bet kalpu/mācekli.
Nu un kam pieaugušam cilvēkam, ar pieredzi, tāda lieta vajadzīga? Jebkurš var palaist sākuma līmeņa putnu/trušu saimniecību pats, bez stresa un vajadzības būt mūžīgi pateicīgam.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?