Skabičevskis ([info]begemots) rakstīja,
Es tagad lasu vairākus cilvēkus, kuri ir pārvākušies dzīvot ārzemēs un šai brīdī sāk rakstīt, cik Latvijā viss (vai ne viss, bet daudz kas) ir slikti. Aptuveni tie paši argumenti, kas tev.

Bet, starp citu, tie paši 50%, kas savu lielisko izglītību ieguvuši LPSR, arī ir tie paši, kas šeit ir visu laiku bijuši pie šprices. Īsti nevar paņemt cilvēkus no vēlīnā feodālisma, pārsviest kapitālismā un gaidīt, ka tuvāko 20 gadu laikā viss kā uz mājiena nostāsies kā Vakareiropā, kur jāpiezīmē, vietējo aristokrātiju (ar kaut kādām vismaz teorētiskām vadības spējām) masveidā lika pie sienas tikai Francijā, un tur savukārt apgaismības vārdā tā vietā veidoja speciālas prestižas skolas topošajiem valsts ierēdņiem.

Varu teikt tikai vienu. Neiedomājies, ka tie, kas te dzīvo, nejēdz to pašu, ko tu. Neatklāj tu nekādu Ameriku. Bet gudri d*st nav malku cirst un ir grūti šādus tekstus uztvert citādāk kā vārgu atraugveida vēlmi pierādīt sev, ka aizbraukt bija pareizi. Pat ja tas nav vārdos pateikts.


p.s. par medicīnas sistēmu un māsu briesmīgo likteni runājot, tiem pašiem britiem, pie kuriem tu aizbrauci, arī neiet diez cik spoži jau gadiem https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/nhs-verge-collapse-secret-diary-9606746


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?