kramers ([info]kramers) rakstīja,
Re: ...
2000-2002 gados nodarbojos ar veikalu un sabiedrisko ēdināšanas uzņēmumu projektēšanu, braukājam pa izstādēm Vācijā, Itālijā, Polija. Vācam info no ražotajiem kādas prasības būs pēc iestāšanas ES. Un pat pedantiskajā Vācijā teica ka prasības ir dalītas: mazie (ģimenes) uzņēmumi, kuri strādā uz vietas un apkalpo nelielu skaitu pircēju, vidējie uzņēmumi- pilsētas, rajona mērogā un lielie uzņēmumi, kuri strādā valsts, Eiropas mērogā. Gan veikaliņiem, gan krodziņiem/kafejnīcām/konditorejām, gan desu ražošanas/kūpināšanas cehiem šis prasības ir dalītas atkarībā no saražotā apjoma un realizācijas areāla. Tu vari savos Mazpisanos žāvēt reņģes koka būda un tirgot uz vietas. Vedīsi tirgot uz rajona centru- prasības augstākas. Vēlies sūtīt uz Rīgu, vai Eiropas valstīm- kvalitātes standarti vēl augstāki. A pie mums visi zem vienas strīpas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?